Kezdőlap EZOTÉRIA 5 dolog, amit mindenképp meg kell tenned Karácsony előtt ha nyugodt év...

5 dolog, amit mindenképp meg kell tenned Karácsony előtt ha nyugodt év végére vágysz!

Hirdetés

Sütni kell, főzni kell, ajándékot saját kezűleg készíteni kell, és természetesen a lakás is csillogjon-villogjon, mire megjönnek a vacsora vendégek.

 

Hirdetés

Na, de akkor mikor pihenünk, mikor érezzük az ünnep meghittségét, és mikor adjuk át magunk a szeretetteljes várakozásnak?

 

Az alábbi tanácsokat jó, ha betartjuk, csendesedjünk le, és éljük át a karácsony valódi értékeit.

1. Sétáljunk szeretteinkkel  a hideg téli estéken

Cseréljük le a rohanást, kapkodást, egy kis sétára. Figyeljünk oda azokra, akik igazán fontosak, legyünk vidámak, hógolyózzunk, szánkózzunk, készítsünk forralt bort.

2. Próbáljunk ki egy új receptet

A karácsony előtti hetekben próbálj ki egy új receptet, hiszen ekkor még nem kell kapkodni. Készíts valami újdonságot, amit majd szívesen megsütsz az ünnepi vendégvárás időszakában is.

3. Készítsünk kreatív díszeket

Ne hagyjuk utolsó napokra a kreatívkodást, mert akkor már semmi kedvünk nem lesz hozzá. A december első hétvégéi pont ideálisak lesznek a saját készítésű ajándékok, és díszek elkészítéséhez. Közben hallgassunk karácsonyi dallamokat.

4. Grillezzünk gesztenyét

Hideg van? Nem számít, hívjuk össze a barátainkat, gyújtsunk tüzet a kertben, és süssünk gesztenyét. Közben egy-két pohár forralt bort és kortyolgathatunk.

5. Ajándékozz régi játékokat

Advent idején ajándékozzunk, adományozzunk régi játékokat, ruhákat, azoknak, akik nem tudnak vásárolni maguknak. Az adományozás felemelő érzés, és ráadásul közben jót teszünk a rászorulókkal is.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés