Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ez az 5 csillagjegy nagy változásokon fog keresztül menni még ebben az...

Ez az 5 csillagjegy nagy változásokon fog keresztül menni még ebben az évben

Hirdetés

A 2018-as évet a megvilágosodás évének is szokták nevezni. Minden dolog, amit a zavarodottság homálya fedett, ki fog tisztulni. Ez az év reményt és optimizmust tartogat számunkra. Eljött az ideje az új kezdeteknek és a pozitív változásoknak olyan szinten, mint eddig még soha.

Egyes csillagjegyek nagyon is meghatározó változásokon fognak keresztül menni, amelyek pozitív irányban befolyásolják majd az életüket. Lássuk, hogy melyik az az 5 zodiákus, aki ezzel számolhat.

Hirdetés

Bika

A Bika, akit eddig a napi rutin biztonsága tartott egyensúlyban, a személyisége egy teljesen új oldalát fogja megtapasztalni. Ezután nem lesz számára megrettentő helyzet, hiszen igyekszik mindenben a lehetőségeket meglátni és azt ki is aknázni. Nyitott lesz a világra, vágyni fog a szakmai fejlődére és az érzelmi megnyilvánulásokra. Határozottabbá válik és ezzel a hozzáállással könnyebben el fogja érni mindazt, amire vágyik.

Oroszlán

A vibráló Oroszlán, aki eddig a felszínes dolgokkal is tökéletesen elégedett volt, kezdi felfedezni a körülötte lévő világ mélységeit. Egyre jobban érdekli a dolgok mögöttes tartalma. A kapcsolataiban sem elégszik meg ezután a szórakoztató, de nem túlságosan emelkedett beszélgetésekkel. Az életet egy új és még izgalmasabb perspektívából fogja szemlélni. A munkában talán nem lesz olyan törtető, az érzelmi életében pedig olyat fog megtapasztalni, amit eddig soha.

Szűz

A Szűz, aki szeret mindig adott terv szerint haladni, korlátokat szabni magának és kizárni, sőt büntetni a hibázást, most lazábbra engedni a gyeplőt. Nem fog olyan nagy elvárásokat támasztani magával szemben, ami segítségére lesz a személyes fejlődésben és sokkal kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tud válni ezáltal. Bár a munka továbbra sem lesz egy gyalog galopp, az új hozzáállás és a tenni akarás magas foka minden problémán átlendíti majd. Párkapcsolati téren biztatóak a kilátások mind a foglaltaknak, mind a szingliknek.

Bak

A Bak mindig kissé be van feszülve és nem tudja igazán elengedni magát, hiszen akkor egyfajta bűntudat vesz erőt rajta. Mindent előre megtervez, mindennek adott ütemben kell haladnia, hogy a napi rend megmaradjon. Ezen idén változtatni fog és új tevékenységeket és célokat fog beépíteni az életébe, amik színt hoznak a mindennapokba, ugyanakkor az sem lesz hatalmas probléma, ha valami spontán dolog bukkan fel. A munkahelyen is arra törekszik, hogy a maga érdekében beszéljen a felemelkedése kapcsán, ami sikerrel fog járni. A párkapcsolatát átértékeli és javít rajta, míg a szinglik sokkal egyszerűebben találnak rá az alkalmas személyre.

Halak

Ebben az évben a Halak csodás változáson megy keresztül, amely csak a javára lesz. Alább hagy a bizonytalansága és a félénksége és határozottan meg fogja ragadni azokat a lehetőségeket, amelyek a céljai eléréséhez szükségesek. Képes lesz olyan lépéseket tenni, amelyek szilárd alapjai lesznek a szakmai jövőjének, amelyre mindig is vágyott és nem lesz problémája azzal, hogy felelősségteljesebb posztokat vállaljon. Mivel élete többi területére is a kiegyensúlyozottság lesz jellemző, így a párkapcsolata is jól fog alakulni. A párjáért mindent hajlandó lesz megtenni és a viszonzás sem marad el.

tudasfaja.com

Hirdetés