Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 csillagjegy, akik mindig beleütik az orrukat mások dolgába

5 csillagjegy, akik mindig beleütik az orrukat mások dolgába

Hirdetés

A kíváncsiság egy kétpólusú tulajdonság. Mindaddig, amíg hasznos információk megszerzésére irányul, pozitív, ám amikor arról van szó, hogy olyan dolgokba is beleüti az adott személy az orrát, ami egyáltalán nem tartozik rá, negatívba csap át.

Az asztrológusok szerint 5 csillagjegy az utóbbinak igen nagy mestere. Ők azok, akiket minden lében kanál jelzővel illetünk, és akik jobban tennék, ha hasznosabb dolgokkal töltenék az idejüket, semhogy másokkal foglalkozzanak. Vagy mégsem?

Hirdetés

Nyilas

Rendkívül kíváncsiak, mondhatni határtalanul. Állandóan éhezik a kihívásokat, az új tapasztalatokat. Lelkükben igazi kalandorok. Az unalmas, mindennapi, rutinszerű dolgok előbb vagy utóbb lelohasztják őket. Amikor két ember között konfliktus üt ki, egyszerűen úgy érzik, hogy be kell avatkozniuk a megoldás érdekében. Próbálnak pozitívak lenni és tanácsot adni az érintetteknek. Az sem zavarja őket ilyenkor, hogy egy cseppet sem tartozik rájuk a dolog.

Vízöntő

Nagyon érdeklik őket a másokról szóló történetek, de csak azért, hogy a kritikus természetüket ki tudják elégíteni az ezek alapján megalkotott megjegyzéseikkel. Jellemzően arrogánsak, ám nagyon intelligensek is. Mindenről megvan a maguk véleménye. Úgy gondolják, hogy ha beleütik mások dolgába az orrukat, hasznos dolgokat tanulhatnak. Azáltal, hogy mások gyengeségeit analizálják, feljebbvalónak érezhetik magukat és még inkább be tudnak zárkózni elefántcsont tornyukba.

Kos

Dinamikus és szenvedélyes, aki mindig készen áll valami új élményt szerezni. Nagyon versengő típus, aki szomjazik a sikerre és mindent megtesz, hogy elérje a céljait. Mindig próbál egy lépéssel a többiek előtt járni. Szívesen avatkozik bele mások életébe annak érdekében, hogy minél több információt megszerezzen a környezetéről és könnyebben tudjon helyezkedni az emberek között.

Ikrek

A legkommunikatívabb jegy. Társasági ember, aki mindenkivel képes szót érteni, és akit sokan vesznek körbe. Ismeri a trükköt, hogyan vegye rá az embereket, hogy elengedjék magukat mellette és közvetlenné váljanak előtte. Annyira kíváncsi, hogy a legféltettebb titkaidat is tudni akarja és annak megszerzéséért képes manipulatív módszereket is bevetni. Azonban, ha szimpatizál veled, a legnagyobb szövetségeseddé válik, akik segít a problémák megoldásában is.

Szűz

Perfekcionista, rendkívül analitikus elmével. Úgy tűnik, mint aki állandóan a saját kis buborékában él, miközben nagyon is vágyik szeretetre. Komoly elvárásokat támaszt önmagával szemben és folyamatosan nagy nyomást érez, hogy sikereket érjen el az életben. Habár kíváncsi jellem, nincs benne rosszindulat. Próbálja kitalálni, hogy milyen szándék van a tetteid mögött, így tud úgy cselekedni, hogy a kedvedben járjon. Azért akarja kideríteni a problémáidat, hogy segítsen neked megoldani azokat. Még ha bele is üti az orrát valamibe, mindig próbál hasznossá válni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés