Kezdőlap EZOTÉRIA 5 csillagjegy, akinek a hazugság a vérében a van!

5 csillagjegy, akinek a hazugság a vérében a van!

A bizalom nagyon nagy kincs, főleg egy párkapcsolatban, hiszen minden ezen alapul. Van azonban öt csillagjegy, amely képtelen hűséges társ lenni!

 

Vajon te is köztük vagy?

Bika:

A Bika hűséges társ is lehet, de ha ő a megcsalt fél, akkor bizony nincs megállás. Kész bosszút állni, és soha nem bocsátja meg azt, amit vele tettek, képes örökre haragot tartani. Szemrebbenés nélkül képesek bármilyen hazugsággal előrukkolni. A Bika csillagjegyben született férfiak sokkal többet csalják meg párjukat és többet hazudnak, mint az ebben a jegyben született nők.

Kos:

Ez a jegy mindig készen áll hazugságaival elkápráztatni, manipulálni társát. A megcsalás lehetősége sem áll tőle messze. Úgy érzi, mindig szükség van új kalandokra, friss élményekre, mert nem szeret egy kapcsolatba ragadni. Az egója sokkal nagyobb, mint az egészséges volna. Tehát a Kos nem igazán tud tartós kapcsolatban élni, mert mindig új dolgokra és emberekre vágyik, akármennyire is odaadó, és figyelmes társ áll mellette.

Oroszlán:

Az Oroszlán jegy szülöttei hatalmas egóval rendelkeznek. Ha valaki korlátok közé akarja szorítani őket, akkor abban a pillanatban kilép a számára terhes kapcsolatból. Nem tudja elviselni, ha nem ő irányít. Úgy tudja megcsalni társát, hogy közben meg sem fordul a fejében, hibát követett el. Bár az Oroszlán melletti biztonságérzet ellenére, tisztában kell lenni azzal, hogy mindig új partnert keresnek maguknak, hiszen ilyen a természetük.


Halak:

A Halak szereti teljes mértékben birtokolni társát, és féltékenységük nem ismer határokat, de ez ne tévesszen meg minket! Úgy tudnak hazudni, akár a vízfolyás, hiszen jó a meggyőzőképességgel rendelkezik. A megcsalás sem tabu számára, előszeretettel megy egyik kapcsolatból a másikba, mert nem szereti elkötelezni magát senkiért sem. Ő csak a kalandokat, és az alkalmi viszonyokat keresi, semmi többet.

loading...