Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 csillagjegy, akikre hatalmas szerencse vár augusztus hátralévő részében!

5 csillagjegy, akikre hatalmas szerencse vár augusztus hátralévő részében!

Hirdetés

Az augusztus az év egyik legszebb hónapja. Valahogy az ember a relaxálásra és a nyári vakációra asszociál róla. Az évszak áldásos ajándékait aknázhatjuk ki ilyenkor, mint a hosszú és meleg nyári esték, teraszos beszélgetések és a régóta várt utazások. Ilyenkor mintha minden egy kicsit megpihenne ősz előtt.

 

Hirdetés

A következőkben arról az 5 csillagjegyről lesz szó, akik ebben a csodás hónapban extrán boldogok lehetnek, hiszen a szerencse is rájuk mosolyog majd.

BIKA

Augusztus elején egy fontos kozmikus esemény történt, mégpedig Újhold volt az Oroszlánban, ami a Bikák számára egy új kezdetet szimbolizál. Sokkal magabiztosabban tekinthetnek a jegy szülöttei a jövőbe. Nem kell aggódnod semmi miatt, elég, ha teljességgel kiélvezel minden percet, a hónapban.Jó hír, hogy a kommunikáció olyan zökkenőmentes lesz számodra, mint szinte soha még. A családi, barátai, munkahelyi kapcsolataidat pozitív energia lengi be. Az érzelmi jólét mellett ne feledkezz meg az anyagiakról és fektesd le a jövőd alapjait, megterítve a bőségnek.

OROSZLÁN

Az augusztus hónap új kezdetet hoz el számodra, különösen lelki dolgok terén. A hozzáállásod sokat változhat mások irányába, amelyből csak profitálni fogsz, nem mellesleg a környezeted is.

Ebben a hónapban nagyobb fókuszt helyezhetsz a vágyaidra. Ez egy jó időszak lesz arra, hogy befelé tekints, megtaláld a középpontodat és egyensúlyba kerülj önmagaddal. Tölts elég időt pihenéssel, töltődj fel és készülj egy kifejezetten produktív előtted álló 6 hónapra.

VÍZÖNTŐ

Itt az ideje, hogy új fejezett nyiss az életedben, akár azzal a személlyel, aki jelenleg melletted van, akár valaki mással. A szerelem szektorodban nagy átalakulás várható, amelyet az Oroszlán csillagjegy bátor energiája mindig aktívan támogat. A kapcsolatodban mindkettőtök személyiségnek lehetősége van kivirágozni.Bármilyen utazást terveztél erre a hónapra, tudd, hogy minden remekül fog alakulni. Készítsd fel a lelkedet egy jól megérdemelt kalandra, amely minden érzékedet kényeztetni fogja majd. Ez egy kiváló időszak az megújulásra.

NYILAS

Az utazás szektorodra nagy hatással lesznek az augusztus hónap égi eseményei. Kiváló az időszak nyaralásra, kalandokra, új felfedezésekre. Emellett a szerelemi életed is felpezsdül majd.

Engedd szabadjára a képzeletedet, hiszen a legcsodásabb pillanatokat fogod átélni azzal a személlyel, aki a szívedhez legközelebb áll. Az energia, amit egy utazás során nyersz, különleges csáberővel ruház fel. Az egészséged is javulni fog, ha egy preventív szemléletmódot veszel fel, például új sportba kezdesz.

KOS

Egy új fejezet kezdődik a Kosok életében is. Ebben a tekintetben neked is tenned kell néhány erőfeszítést, hogy az életed olyan irányt vegyen, amelyre már egy ideje vágysz. Az augusztus pozitív módon fog serkenteni téged és önfejlesztésre remek lehetőségeid lesznek.

Ne felejtkezz meg róla, hogy kiélvezd mindazt, amiért eddig keményen dolgoztál. Itt az idő learatni azokat a gyümölcsöket, amelyek neked teremtek. Vedd el, ami jogosan jár. A személyes átalakulásod már csak annak hagy helyet az életedben, ami a legjobb számodra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés