Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 csillagjegy, akik nem veszik észre, hogy mérgező kapcsolatban élnek

5 csillagjegy, akik nem veszik észre, hogy mérgező kapcsolatban élnek

Hirdetés

Egyszerű elítélni azokat, akik eszményítik rossz szüleiket vagy mérgező párkapcsolatukat. Elgondolkozik az ember, hogy miért nem őszinték magukkal, ám nem mindig olyan könnyű bevallani magunknak az igazságot. 

 

Hirdetés

 

Ha valaki romantizál egy egyértelműen mérgező párkapcsolatot, ahelyett, hogy valós fényében tekintene rá, akkor a párjának csak a pozitív tulajdonságaira próbál fókuszálni. Léteznek olyan csillagjegyek, akik sokkal hajlamosabbak ezt tenni. Lássuk, hogy kik ők.

1 – HALAK
A Halak nagyon kedves, jószívű emberek, akik hajlamosak mindenkiben a legjobbat látni, még akkor is, ha annak halvány nyoma sincs a másikban. Természetüknél fogva romantikusak, így képesek a képzeletük segítségével kiszínezni a kapcsolatban lévő szürke foltokat. Van egy oldaluk, amely annyira kétségbeesetten vágyik a párkapcsolatra, hogy sok dolog felett szemet hunynak cserébe.

2 – BAK

Egy Bak nem megy bele könnyen egy párkapcsolatba, mindent tudnia kell a másikról, hiszen biztosra akar menni. Ha valami mégsem működik jól, akkor inkább szemet huny a dolgok felett és elképzeli, hogy a másik majd úgyis megváltozik és előbb vagy utóbb minden jóra fordul. Ezzel akár élethosszig is tudja áltatni magát.

3 – MÉRLEG

A Mérleg ki nem állhatja a felesleges konfrontációt és egy őszinte beszélgetés nagyban növeli ennek az esélyét. Ennek értelmében, ha valamivel kapcsolatban szörnyen viselkedik a párja, akkor képes elképzelni őt olyannak, amilyennek szeretné, sőt másoknak is erről az idealizált képről beszél.

4 – RÁK
A Rákok nem adják fel könnyen a másokba vetett hitüket és képesek benne maradi egy mérgező kapcsolatban, miközben jobb fényben próbálják látni a másikat. Ha azzal áltatják magukat, hogy mennyire fantasztikus a párjuk, egyszer talán tényleg azzá válik. Gondolják ők…

5 – NYILAS
A Nyilasok nagyon optimista személyek így azt gondolják, hogy nem baj, ha jelenleg rémes a párjuk, hiszen a jövőben ez még bármikor változhat. Hatalmas szívük van és még akkor is képesek szeretni a másikat, ha az egy cseppet sem érdemli meg. Hisznek abban, hogy meg tudják változtatni a másikat, még ha a jelek nem is utalnak erre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés