Kezdőlap EZOTÉRIA 5 csillagjegy, akik a leginstabilabbak érzelmileg és lelkileg!

5 csillagjegy, akik a leginstabilabbak érzelmileg és lelkileg!

Hirdetés

Vannak olyan emberek, akikkel nagyon nehéz barátkozni, vagy hosszú távon kapcsolatot fenntartani, hiszen érzelmileg annyira kiszámíthatatlanok, hogy csak megkeserítik az életünket.

Mindenkinek vannak jobb és rosszabb pillanatai, azonban az alábbi csillagjegyek még a megszokottnál is jobban ingadoznak érzelmileg.

Hirdetés

Rák

A Hold állása igen nagy hatással van a Rák csillagjegy szülöttére, érzelmeit befolyásolja az éppen uralkodó holdfázis. Bármilyen kis dologtól képes nagyon kiborulni, könnyen kicsúszik a talaj a lába alól. Reggel lehet, hogy még jókedvvel ébred, azonban előfordul, hogy délre már az egész világot feketének látják. Amikor nagyon mélyre kerül, szüksége van egy kis egyedüllétre, hogy újra harmóniába kerüljön önmagával. Nagyon gondoskodó, de csak akkor lesz kiegyensúlyozott, ha valaki viszonozza a gondoskodását.

Mérleg

Nagyon fontos számára az egyensúly megtartása. Könnyen ki lehet billenteni, és nagyon nagy erőfeszítésre van szüksége, hogy újra visszataláljon önmagához. Időre van szüksége ahhoz, hogy visszarázódjon a normális kerékvágásba, ilyenkor hagyni kell őt egy kis ideig.

Skorpió

Általában tudja kontrollálni az érzéseit, de, ha valamiért kiborul, akkor borzasztóan ki tud borulni. Azokra zúdítja mindig a dühét, akik a legközelebb állnak hozzá. Akik ismerik tudják, hogy hagyni kell, hogy kitombolja magát, utána minden visszaáll a megszokott kerékvágásba. Nem érdemes ilyenkor megharagudni rá, hiszen amint visszaáll az egyensúlya újra szerethető lesz.

Nyilas

A reakciói nagyon kiszámíthatatlanok, soha nem tudod, hogy mire számíthatsz tőle. Egyik nap fellelkesülve fogad, másik nap ugyanazzal a témával kapcsolatban már teljesen elborul az elméje. Sokszor képtelen a jelenre koncentrálni, ezért túl sok dolog van a fejében egyszerre, és néha nagyon összecsapnak a hullámok a feje fölött.

Halak

Talán a legérzékenyebb csillagjegyről van szó, nem tudja palástolni az érzéseit. Ugyanolyan intenzitással éli meg a negatív, és a pozitív dolgokat is. Nagyon tud örülni valaminek, de borzasztóan, számára már-már elviselhetetlenül tud szenvedni. Nagy hatással van rá a környezete, könnyen átveszi mások hangulatát.

tudasfaja.com

Hirdetés