Kezdőlap EZOTÉRIA 5 csillagjegy, aki úgy hazudik, akár a vízfolyás, soha nem mondanak igazat...

5 csillagjegy, aki úgy hazudik, akár a vízfolyás, soha nem mondanak igazat még önmaguknak sem!

Vannak olyan személyek, akik valamilyen okból kifolyólag imádnak hazudni. Úgy gondolják, ha egyáltalán nem, vagy csak később mondják el az igazat, akkor elkerülhetik a nézeteltéréseket.

 

Ismerjük a mondást, “a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát”-érdemes lenne eszerint élni. Az alábbi 5 csillagjegy szülöttei viszont inkább a hazugságot részesítik előnyben.

Szűz

Semmit sem bíznak a véletlenre, minden részletet ügyesen kigondolnak, és szemrebbenés nélkül hazudnak a szemedbe. A végén már-már ők maguk is szinte elhiszik, hogy az az igazság. Soha ne bízz meg teljes mértékbe egy Szűz csillagjegyű személyben.

Vízöntő

Ha eddig azt gondoltad, hogy a Vízöntők megbízhatóak jobb, ha tudod, hogy ő lesz az első, aki alkalomadtán hátbatámad. Akár a párodat is képes elcsábítani.

Bika

Ha bajt észlelnek, akkor képesek bármekkora hazugságra. A Bikák inkább félelmükben hazudnak, de sajnos nem túl jól, és ezért könnyen lebuknak.

Kos
Képesek bármikor hazudni annak érdekében, hogy egy kis izgalom legyen az életükben. Szeretik a kalandokat, és a veszélyes szituációkat. Ha rájönnek, hogy partnerük nem hűséges, akkor egy hazugsággal, és egy kitalált szituációval büntetik.

Ikrek

Mindig nagyon okosan hazudnak, alaposan kitervelnek egy olyan történetet, amely segítségével menteni tudják a bőrüket, ha úgy adódik. Annyira leleményesek, hogy könnyen meg tudnak téveszteni bárkit.

tudasfaja.com

loading...