Kezdőlap EZOTÉRIA 5 csillagjegy, aki saját maga emészti fel a párkapcsolatát!

5 csillagjegy, aki saját maga emészti fel a párkapcsolatát!

Ahhoz, hogy egy párkapcsolat jól működjön mindkét fél nagyon tisztában kell legyen önmagával, vágyaival, elvárásaival, gyengeségeivel. Ha valami nem megy, akkor dolgozni kell rajta, hogy jobban működjön. Az alábbi csillagjegyek viszont pont arról híresek, hogy inkább tönkreteszik, minthogy megjavítanák a párkapcsolatot.

Ikrek

Mivel egy levegő csillagjegy,  nehezen találja a helyét a világban. Nagyon kíváncsi típus, de csak rövid ideig kötik le a figyelmét a dolgok. A párkapcsolatban, vagy a munkájában is pont ilyen hamar lankad az érdeklődése, de a bizalmát is nagyon hamar elveszíti. Nem akar semmiért felelősséget vállalni, éppen ezért sem nem tud egy komoly, hosszútávú kapcsolatot kialakítani.

Vízöntő

Bohém, játékos, szórakoztató, kíváncsi, de sajnos sokszor szélsőséges egy párkapcsolatban. Imádja az izgalmas kalandokat, szenvedélyes viszonyokat, de abban a pillanatban, ha valaki közelebb szeretne kerülni hozzá, hajlamos arra, hogy továbbálljon. Hangulatingadozásaival könnyen a másik idegeire tud menni. Nem szereti a rutint, éppen ezért nehezen tud sokáig egy kapcsolatban bennemaradni.

Szűz

Nagyon távolságtartó, és rideg, éppen ezért nehezen alakít ki párkapcsolatot. Nem tud feloldódni, és ezzel bizony nagyon idegesítő lehet a partnere számára. Igen jól alkalmazkodik minden helyzethez, ezért partnere nehezen válik meg tőle, viszont a ridegségét nagyon nehéz megszokni.

Nyilas

Két véglet létezik: vagy nagyon könnyen talál magának életreszóló párt, vagy virágról-virágra száll egész életében. Könnyen lángralobban, többet képzel bele a kapcsolatba már pár nap után, mint, ami igazából, és ezzel elriasztja partnerét. Mindenkivel haverkodik, nagyon barátságos, és észre sem veszi, hogy ha elmúlik a szerelem, és kapcsolata is átcsap inkább barátságba.

Bak

Nem túl ideális partner, hiszen nem képes alkalmazkodni, és kompromisszumot kötni, igen zárkózott. Viszont, miután több kapcsolatot kipróbált már, lenyugszik, és kora felnőtt korára, tapaszt, és megbízható partnerré válhat. Azonban a karrierje mindig fontosabb lesz, mint a párkapcsolata, vagy a családja, az egész életét annak szenteli, hogy fentebb jusson a ranglistán.

tudasfaja.com

loading...