Kezdőlap EZOTÉRIA 5 csillagjegy, aki azt mondja: “Szeretlek!”, de csak hazudik neked! Közte van...

5 csillagjegy, aki azt mondja: “Szeretlek!”, de csak hazudik neked! Közte van a párod is?

Nem könnyű kimondani a bűvös szót, ’Szeretlek!’, különösen akkor, ha első alkalommal mondod. Azonban vannak olyan emberek, akik képesek varázslatos módon előadni, különösebb érzések nélkül.

Íme, az 5 csillagjegy, aki azt mondja ’Szeretlek!’ és utána hozzá is tehené, ’Bár nem igazán érzem.’

Vízöntő

A Vízöntők népszerűek a nagyratörő ideáikról és az irracionális elképezéseikről. Eléggé hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól és a saját univerziumukban élni. Ha egy Vízöntővel kívánod leélni az életedet, akkor számíts rá, hogy a napjaidat némi zavar fogja uralni. Nem kétséges, hogy hallani fogod tőle azt, hogy ’Szeretlek”, talán még hamarabb is, mint gondolnád. Ugyanakkor nem biztos, hogy tudatában van a vallomása súlyának. Ugyan jó szándék vezérli, nem tudja felmérni, hogy ezzel akár a párja szívét is összetörheti.

Oroszlán

Az Oroszlánok, akik bár nagyon lojálisak és nagylelkűek tudnak lenni, ha azt mondják, hogy ’Szeretlek’, azt hajlamosak azért tenni, hogy fenntartsák a látszatot, nem számít, hogy valójában érzik-e vagy egyáltalán fogják-e a közeljövőben. Egyes esetekben csak azért mondják, hogy hallják, a másik mit érez irántuk, még akkor is, ha nincsenek odáig az adott személyért. Szükségük van rá, hogy kényeztessék az egójukat.

Skorpió

Két tulajdonságuk van a Skorpióknak, amelyek miatt bekerültek ebbe a listába, ez pedig a szenvedély és a féltékenység. A szenvedélyük miatt úgy érzik, hogy teljesen rendben van kimondani azt ’Szeretlek’, még akkor is, ha nem érzik. Egyszerűen nem tehetnek róla, de szeretik úgymond birtokolni a párjukat. Az is gyakran előfordul, hogy figyelmet szeretnének kivívni és egyszerűen kicsúszik a szájukon.

Ikrek

Annak érdekében, hogy érdekesebbé tegyék a kapcsolatot és jó kedvre derítsék a másik felet, az Ikrek hajlamosak kibökni, hogy ’Szeretlek’, még ha nem is gondolják komolyan. Sokkal jobban tudnak alkalmazkodni másokhoz, ami azt jelenti, hogy képesek mindig a helyes szavakat használni egy adott helyzetben. Szerencsére nem bánják meg, ha már megteszik.

Mérleg

A probléma a Mérlegekkel az, hogy a romantikus hozzáállásuk képes megmásítani az érzelmeiket. Még ha nem is akarnak ártani vele senkinek, akkor is mondják, hogy ’Szeretlek’, ha nem érzik. Ezt ugyan a későbbiekben nem bánják meg és nincs is lelkifurdalásuk. Egyszerűen csak boldoggá akarják tenni a másikat és egy ideális kapcsolat képét fenntartani.

tudasfaja.com

loading...