Kezdőlap EZOTÉRIA 5 buddhista gyakorlat, amely megváltoztathatja az életed!

5 buddhista gyakorlat, amely megváltoztathatja az életed!

Gondolkodtál már el azon, hogy a buddhista emberek miért tűnnek nyugodtabbnak, mosolygósabbnak, és boldogabbnak, mint mások? És nem csak boldognak tűnnek, hanem azok is, hiszen számukra szinte ismeretlen a stressz, a szorongás, az idegesség fogalma.

De hogyan csinálják? Mi a titkuk? Most eláruljuk mindezt, hiszen 5 olyan buddhista praktika következik most, amely a te életedet is jobbá teheti.

Törekedj a béke, a szeretet és az együttérzés fejlesztésére

1.A karmád szempontjából nagyon fontos, hogy mindig a békére, a szeretetre és az együttérzésre koncentrálj, mert neked kell megtenned az első lépést, ha azt szeretnéd, hogy az emberek békével, szeretettel és együttérzéssel viszonyuljanak hozzád. Mikor cselekszel, hallgass a szívedre.

2. Figyelj oda a viselkedésedre

Úgy tudsz megfelelően lelkileg fejlődni, ha tudatosan figyelsz a viselkedésedre, a másokkal szembeni megnyilvánulásaidra. Ennek érdekében szakíts időt, és figyelj jobban magadra.

3. Meditálj minden nap

A meditáció rendkívül jó hatással bír a lelki és szellemi egészségre, mivel általa rendet lehet tenni a gondolatokban, és a személyiségfejlődésre is pozitívan hat.

4. Kérj segítséget a spiritualitás mestereitől

Ha bármilyen nehézséggel is kell szembenézned az életben, a segítségkérésre mindig lehetőséged lesz. Lépj kapcsolatba egy szerzetessel, spirituális tanítóval, mesterrel, aki segít abban, hogy megtaláld az életcélodat.

5. Képzelj el egy magasztos spirituális célt

Képzeld el, hogy békében, harmóniában élsz minden emberrel, a természettel, és így a karmádban kialakul ez a pozitív kép, ami idővel valósággá válhat. Gyakorold ezt a magasztos spirituális célt, és az Univerzum megjutalmaz.

tudasfaja.com

loading...