Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A fiatal anyát 40 évre ítélték, amiért a gyerekeit a forró autóban...

A fiatal anyát 40 évre ítélték, amiért a gyerekeit a forró autóban hagyta, miközben bulizott a barátaival

Ahogy melegszik az idő, akaratlanul is egyre többször tekintünk hátra az autóban, ha velünk vannak a csemetéink vagy a kisállataink is. Sok történetet lehet hallani, milyen súlyos következményei lehetnek annak, ha felügyelet nélkül maradnak a csöppségek a kocsiban vagy nem isznak eleget egy melegebb napon.

A 19 éves Amanda Hawkins azonban nem ottfelejtette a két kicsi gyermekét az autóban, hanem szándékosan hagyta őket ott, hogy a barátaival nyugodtan szórakozhasson.

Egy júniusi napon Amanda két kislányával, a 2 éves Addyson-nal és az 1 éves Brynn-nel az egyik barátját látogatta meg és miközben füvezett vele, addig a kicsiket a kocsiban hagyta.

A jelentések szerint a kérdéses barát aggódott a gyerekek miatt, de Amanda azzal nyugtatta, hogy „majd álomba sírják magukat.”

Órák teltek el és a kislányokra senki nem nézett rá. Éjszaka az egyik fiú, aki szintén a buliban volt, Amanda autójában aludt. Ő, bevallása szerint bekapcsolta a légkondicionálót, miközben a lányok is ott aludtak a hátsó ülésen. Kora reggel viszont kikapcsolta és elment.

Hét órával később, dél körül Brynn-t és Addyson-t eszméletlenül találták a kocsiban.

Mielőtt elvitte volna őket a kórházba, Amanda megfürdette a gyerekeket hideg vízben és rákeresett az interneten, hogy hogyan lehet felkelteni az embereket a túlhevülésből. A fiatal nő a barátainak azt mondta, hogy nem akarja elvinni a gyerekeket a kórházba, mert nem akar börtönbe kerülni.

Két órával később végül elvitte a lányokat a kórházba, ahol azt hazudta, hogy a lányok séta közben megszagoltak egy virágot és attól eszméletüket vesztették. Az orvosok dolgoztak azon, hogy megmenthessék a kicsiket, de a lányok nem élték túl.

A kórház orvosa, aki tanúskodott a bíróságon, kijelentette, hogy a lányok minden bizonnyal mély sokkba kerültek, mielőtt fájdalmas halált haltak. Azok, akik hasonló eseményen mennek keresztül súlyos fejfájástól, görcsöktől, légszomjtól és rohamoktól szenvednek, amelyet a folyadék hiánya okoz.

Amandát 40 év börtönbüntetésre ítélték.

A tárgyaláson Keith Williams bíró ezt mondta:

„Azok a drága kislányok még most is élnének, ha ez nem történik meg. A legtöbb ember a kutyájáról is jobban gondoskodik, mint te a saját gyermekeidről.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...