Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK 4 szuper titkos folteltávolítási módszer, amit eddig te sem tudtál!

4 szuper titkos folteltávolítási módszer, amit eddig te sem tudtál!

Hirdetés

Ha kisgyereked van, tudod, hogy nem telik el úgy egyetlen nap sem, hogy ne legyen pecsétes az abrosz, vagy valamilyen ruhadarab. És ez így van rendjén, így tanul meg a gyerek önállóan enni, és így ügyesedik. A foltok miatt pedig nem kell mérgelődnöd, mutatunk 4 nagyon hatékony folteltávolító praktikát.

1.Ha egy régebbi már megszáradt foltot veszel észre, szükséged lesz egy WD-40 sprayre, fültisztító pálcikára, egy régi fogkefére, szódabikarbónára, folyékony szappanra, egy darab karton lapra.

Hirdetés

Helyezd a karton a ruha belsejébe a folt alá, fújd be a WD-40 sprayel, majd szórd be a foltot a szódabikarbónával. Ezután fogkefével dörzsöld át a foltot, vedd ki a kartont, és tedd a mosógépbe a ruhadarabot. Mosd ki a megszokott módon, magas hőfokon.

2.Ha egy gyors, és hatékony megoldásra van szükséged, akkor csupán mosogatószer kell hozzá. Tegyél a foltra egy kevés mosogatószert, dörzsöld bele, majd hagyd állni egy órán keresztül. Ezután mosd ki a ruhaneműt a mosógépben a megszokott módon.

3.Minden nőnek kell legyen otthon valamilyen hajfixálója. Sokan nem is tudják, hogy milyen hasznos lehet abban az esetben, ha egy folt esik valamelyik ruhadarabon. Fújd be vele a foltot, majd pár perc múlva, mosd ki a megszokott módon a piszkos ruhát.

4.Ez egy igen hihetetlen, de működő ötlet. Tegyél a már megszáradt, régebbi foltokra egy kevés Chees wiz szószt, hagyd állni 5-10 percen keresztül, majd mosd ki.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...