Kezdőlap EZOTÉRIA 4 jel, ami arra utal, hogy egy nagyon érzékeny lélek vagy!

4 jel, ami arra utal, hogy egy nagyon érzékeny lélek vagy!

Hirdetés

Az érzékeny lelkek sokkal jobban reagálnak a körülöttük levő pozitív, és negatív energiákra is. Minden rezdülés lecsapódik rajtuk, és nehezen tudnak megbirkózni a negatív energiákkal, de a pozitívak is nagyon erősen érintik őket.

1.Érzékeny vagy a Hold ciklusokra

A Hold fázisai mindenkire hatással vannak, de az érzékeny lelkek gyakran nagyon befolyása alá kerülnek az ilyenkor felerősödő energiáknak. Ilyenkor erős késztetést érezhetnek bizonyos dolgok megkezdésére, vagy befejezésére. Nem értik ezt a különleges kötődést a Holdhoz, és néha bizonyos fázisokban nagyon kényelmetlenül érezhetik magukat.

Hirdetés

2.Átérzed mások energiáját

Sokszor nem csak azoknak az embereknek az energiáját érzed, akik ott vannak melletted, hanem azokét is, akik több ezer kilométerre vannak. Ez nagyon kimerítő lehet számodra, próbáld meg valamiképp védeni az energiád.

3.Nem érzed jól magad zsúfolt helyeken

Az érzékeny lelkű emberek nagyon kényelmetlenül érzik magukat a zsúfolt helyiségekben, legszívesebben menekülnének a tömegből. Ez azért is van így, mert nagyon érzékelik az emberek energiáit. Nem csak az emberek, de az illatok, szagok, fények, hangok is sokkal erősebb hatással vannak rájuk. Meg kell tanulniuk egy ún. védőburkot felépíteni.

4.Nagyon erős a megérzésed

Képes vagy arra, hogy olyan dolgokat érezz meg, ami még csak ezután fog megtörténni. Ez nagyon sok nehéz helyzetben a segítségedre lehet, ha megtanulsz bízni önmagadban, és hinni a megérzéseidben.

Hirdetés