Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 4 gyerek lába ugyanazon a napon tört el a bölcsődében… durva, ami...

4 gyerek lába ugyanazon a napon tört el a bölcsődében… durva, ami a gondozónőről kiderült!

Hirdetés

Amint egy felnőtt szülővé válik, a felelősség és a védelmezés egy magasabb szintjét ismeri meg. Anyaként vagy apaként mindet próbál megtenni az ember, hogy a gyermeke teljes biztonságban legyen és a legjobb gondoskodásban részesüljön. 

Egy bölcsőde pontosan ilyen hely kellene, hogy legyen, igaz? Ahová egy szülő félelem nélkül viheti be a gyermekét, bízva abban, hogy amikor érte megy, ugyanolyan épen viheti haza, mint amikor ott hagyta.

Hirdetés

Amikor egy floridai bölcsődében 4 kisgyermeknek egyazon napon tört el a lába, a hatóságok úgy gondolták, hogy azonnal cselekedni kell.

A jelentés szerint mind a 4 kisgyermek (13-21 hónap közöttiek) teljesen jól volt az incidens napjának reggelén.

Később a nap során gyermekek szülei azt vették észre, hogy a kicsiknek nehezére esik az állás és a járás is. Egy egészségügyi dolgozó kimutatta, hogy mindannyiuknak el van törve a lába.

A nyomozás során kiderült, hogy az állítólagos tettes egy 25 éves nő, Christina Marie Curtis, aki a bölcsődében dolgozott. A nőt gondatlansággal vádolták meg, miután 4 kisgyermek lába is eltört egyazon napon. Nem sokkal az incidens után le is tartóztatták.

Christinát 4000 dollár óvadék ellenében engedték szabadon, ám eltiltották tőle, hogy bármely gyermekkel ellenőrizetlenül kapcsolatba kerüljön és bölcsődében, óvodában vagy iskolában dolgozzon.

Az egyik biztonsági kamerán, egy felvételen látható, amint a vádlott egy 18 hónapos kezét fogja, majd hirtelen megáll, a kezét nagy lendülettel a gyerek karjához tolja, majd felrántja a levegőbe.

Az egyik gyermek édesanyja elmondta, hogy ő külön megkérte a nőt, hogy ne engedje a gyereket kinn játszani, mert kiütései voltak.

“Amikor elmentem érte, a haja tele volt kosszal. Nem tudom, hogy hagyta-e odakinn csúszni-mászni vagy mi történt. Három napot adok a bölcsődének, hogy magyarázattal szolgáljanak az egészre.”- jegyezte meg az anya.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés