Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 4 csillagjegy, akiknek emberfeletti megérzéseik vannak!

4 csillagjegy, akiknek emberfeletti megérzéseik vannak!

Az intuícióra sokan, mint emberfeletti képességre tekintenek. Azok, akik oly szerencsések, hogy jól fejlett intuícióval vannak megajándékozva, könnyebben megoldást találnak a problémákra, tisztábban képesek bizonyos helyzeteket látni és úgy tűnik, mindig jól döntenek, vagy szólalnak meg a legjobb pillanatban.

Nos, a csillagoknak is tulajdoníthatunk ebben a szerencsés tulajdonságban némi befolyást. Lássuk, hogy mely zodiákusok azok, akik fejlettebb intuíciós képességekkel rendelkeznek társaiknál.

1# Rák

A Rákok természetes megérzései segítik őket abban, hogy a legtöbb bajt az életükben elkerüljék és szinte kivétel nélkül minden embert magukhoz vonzzanak. A személyes problémáikban mindig számíthatnak kifinomult érzékenységükre. Nagyon tehetségesen tudnak tárgyalni.

2# Halak

A legkreatívabb jegy mind közül, aki mindig tudja, hogy mikor és hogyan kell inspirálni másokat illetve meglepetést, örömet okozni számukra. Gyakran alkotnak olyan fantasztikus dolgokat, amelyekkel nagy népszerűségre tehetnek szert.

3# Skorpió

A Skorpióknak olyan fejlett mind a 6 érzékük, hogy még azelőtt képesek megjósolni bizonyos történéseket, hogy azok bekövetkeznének. Olyan baljós dolgokat tudnak meglátni előre, amelyeket mások számár még homály fed.

4# Nyilas

Ha egy Nyilas a párod, akkor megnyugodhatsz, hiszen olyan intuícióval rendelkezik, amely mindkettőtöket megvéd a veszélyek elől és segít megtalálni a legjobb megoldást minden problémára. Ha szándékodban áll elárulni egy Nyilast, tudd, hogy nem sokáig marad majd titokban a tetted.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...