Kezdőlap EZOTÉRIA 4 csillagjegy, akik durván átvernek téged is! Teljesen mások, mint amilyennek mutatják...

4 csillagjegy, akik durván átvernek téged is! Teljesen mások, mint amilyennek mutatják magukat!

Hirdetés

Nehéz belelátni egy emberbe, főleg, egy korai ismeretség után. Néhány embert azonban még hosszabb idő elteltével sem könnyű kiismerni. Ezek a típusok azok, akik keménynek tűnnek, de valójában csak több megértésre vágynak. 

A csillagjegyek betekintést engednek az ember személyiségének rejtett zugaiba és megkönnyítik azoknak az embereknek a megértését is, akik nagyon bonyolultnak vagy ridegnek tűnnek elsőre.

Hirdetés

1# Rák

A Rákoknak kemény a páncéljuk, amiből arra következtet az ember, hogy a belső érzéseiket kívánják elrejteni vele. Elsőre azt gondolhatjuk, hogy tartózkodóak, de ez csak azért van, mert fel szeretnék mérni a terepet, hogy tudják, biztonságban vannak-e. Ha ezen sikerül túljutni, rájössz, hogy nagyon érzelmesek, intuitívek, és ha megszeretnek valakit, azért bármit képesek megtenni.

2# Szűz

Nagyon nagylelkűek, hűségesek és türelmesek. Ha úgy érzed, hogy érzelmileg fukarak és túlzottan is perfekcionisták, az csak azért van, mert segíteni akarják szeretteiket, hogy a lehető legtöbbet érjék el és a legjobb emberekké váljanak. Ezt meg kell bocsátanunk nekik, hiszen ha máshogyan is csapódik le, pusztán a jóindulat munkálkodik bennük.

3# Skorpió

A Skorpiók bizonyos falakat húznak fel maguk köré, amelyből arra következtethet az ember, hogy nagyon kemény típusok. Ez lehet, hogy így van, viszont az is biztos, hogy soha nem fogsz találkozni még egy olyan jeggyel, aki ennyire hűséges, elkötelezett, aki jóban-rosszban kiáll a családja és a barátai mellett és kifejezi minden támogatását feléjük. Ne engedd, hogy megtévesszenek egy Skorpió falai, mert mögöttük igazi kincs lakozik.

4# Bak

Igazán szívós és kemény falatnak tűnik első tapasztalásra, de valójában az egyik legérzelmesebb és legérzékenyebb jegyről van szó. Részben föld és részben víz, a Bak képes arra, hogy átszelje az érzelmi hullámokat, ugyanakkor vadul vágtasson a földön, jelen legyen a pillanatban, pásztázó szeme és intuíciói segítségével támogatva azokat, akiknek szükségük van rá. Ne tévesszen meg az érzelmi stabilitásuk, hiszen tele vannak szeretettel, amiből bőven jut mindenkinek.

tudasfaja.com

Hirdetés