Kezdőlap EZOTÉRIA 4 biztos jel, hogy megtaláltad az igazi lelki társad!

4 biztos jel, hogy megtaláltad az igazi lelki társad!

Ha valakivel először találkozol, egészen biztosan te is éreztél már különleges vonzódást, vagy ellenszenvet irányában. Az biztos, hogy sohasem marad közömbös számunkra egy ember az első találkozás után.

Van, hogy nagyon jól megtaláljuk valakivel a hangot, ha együtt vagyunk, szinte magától elszáll az idő, de, az is előfordulhat, hogy még egymás gondolatait is kitaláljuk. Úgy tartják, hogy, ha megtaláltuk az életben azt a bizonyos lelki társat, akkor azt érezni fogjuk.

Ez a 4 jel arra utal, hogy megtaláltad a lelki társad!

1.Intuíció

Egy olyan belső hang vezérel, amely mutatja a helyes utat, vezeti, és irányítja az életed. Ha egy olyan személlyel találkozol, akivel kitaláljátok egymás gondolatait, és megérzitek, hogy mit szeretne a másik, akkor azt jelzi, hogy ő bizony a lelki társad. Néhány perccel a találkozás után máris érezni fogod, hogy valami különleges köt egymáshoz titeket.

2.Családias a hangulat, ha vele vagy

Éveken keresztül fontos szerepet tölt be az életedben az illető személy. Csak azokkal a személyekkel érzed igazán jól magad, akivel különösebb lelki kapcsolat köt össze. A lelki társad már-már olyan, mintha családtagok lennétek.

3.Bajban, örömben együtt

Kiálltok egymás mellett a legnehezebb pillanatokban, de a legnagyobb boldogságban is együtt vagytok. Mindig számíthattok egymásra, és soha nem kell bizonygatnotok, hogy mennyire fontosak vagytok egymásnak. Teljesen nyilvánvaló a kötődés, és tudod, hogy ő aztán soha nem hagy cserben.

4.Mindennél erősebb a szeretet

Bármilyen vita, és konfliktus is legyen köztetek, tudod, hogy végül a szeretet győz. Annál jobban szeretitek egymást, hogy bármi, és bárki közétek állhatna.

tudasfaja.com

loading...