Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 szerencsés csillagjegy, akire rátalál a nagy szerelem októberben

3 szerencsés csillagjegy, akire rátalál a nagy szerelem októberben

Hirdetés

Az ember társas lény, aki egyedül nem sokáig bírja. Szüksége van rá, hogy folyamatosan kapcsolatban lehessen másokkal. Amire szintén szüksége van, hogy megtalálja azt a személyt, akit neki szánt az élet, aki boldogabbá teszi a mindennapjait, és akivel intim közelségben kerülhet testileg és lelkileg is.

 

Hirdetés

Mindannyian keressük azt a személyt, aki lángra lobbantja szívünket, és aki nélkül nem lennénk képesek elképzelni a hátralevő életünket. Ha már megtaláltad az igazit, adj hálát az égnek érte. Ha még nem, akkor örülj, ha következő 3 csillagjegy egyikéhez tartozol, mert ebben a hónapban találkozhatsz az igazival.

1# Oroszlán
Természetednél fogva egy igazi csábító vagy, akinek minden rendelkezésére áll, hogy lenyűgözze a kiszemeltjét. Fizikailag, szellemileg és lelkileg is “fel vagy szerelkezve”. Itt az idő, hogy kihasználd az adottságaidat és segítségükkel levedd a lábáról azt, akit a sors egyértelműen a te utadba sodor.

Ha sokan neveztek az elmúlt időben narcisztikusnak és önzőnek, akkor minden tiszteletet megérdemel az a személy, aki képes ezen rád olvasott tulajdonságok mögé látni és felfedezni az igazi énedet. Ez a személy akkor is ott lesz, amikor a legrosszabb passzban leszel, amikor harcban leszel önmagaddal, és amikor a sebeidet nyalogatod. Nem csak a jóban, a rosszban is.

2# Szűz
A lelked mélyén igazi romantikus típus vagy, aki arra vágyik, hogy a benne rejlő szenvedélyt megoszthassa valakivel, akivel közös nyelvet beszél. Nagyon hosszú utat tettél meg és ez az út tele volt buktatókkal és nagy csalódásokkal. Ha eddig nem találtad meg azt az embert, aki elrabolta volna a szívedet, akkor jó hírrel szolgálnak számodra a csillagok.

Az év vége előtt találkozni fogsz egy kivételes személlyel. Valakivel, aki képes megszólítani a bensődet és mosolyt csalni az arcodra. Még soha nem tapasztaltál ilyet és éppen ebből fogod tudni, hogy az igazival van dolgod. Megérdemled végre a boldogságot.

3# Skorpió
Hiába te vagy a legtitokzatosabb csillagjegy mind közül, ideje, hogy valaki fényt gyújtson a lelkedben és felfedezze bensőd legsötétebb szegleteit is. Nagyszerű csábító, emellett pedig nagyon érzelmes és érzéki típus vagy, aki a szerelmet magas fokon éli meg.

Találkozni fogsz egy olyan személlyel, aki ugyanarra vágyik, amire te, akivel megtalálod az összhangot, és akivel a szenvedély legmagasabb fokát tapasztalhatod meg. A hatására erőszakos természeted is finomodni fog és ebben az egységben végre magadra találsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés