Kezdőlap EZOTÉRIA 3 személy, akik kozmikusan lépnek be az életedbe – találkoztál már velük?

3 személy, akik kozmikusan lépnek be az életedbe – találkoztál már velük?

Véletlen találkozások márpedig nincsenek, mint ahogy az sem véletlen, hogy hol élsz éppen, vagy ki a szomszédod, ki a testvéred, vagy ki a munkatársad. Életed során minden ember egy-egy személyes küldetést teljesít.

Azért kerülsz kapcsolatba bizonyos emberekkel, hogy elősegítsék a fejlődésed. Egy negatív személy is a fejlődésed segíti, még ha akkor úgy is érzed, hogy legszívesebben megfojtanád egy kanál vízben.

Egyesek azért vannak melletted, hogy fejlődésed segítsék, mások emlékeztetnek arra, hogy itt az ideje két lábbal állni a földön, míg megint mások közelebb visznek céljaidhoz. Minden új találkozásnál légy nyitott, ne ítélj el senkit, hiszen tudod, hogy oka van annak, hogy az illetőt eléd sodorta az élet.

Nézzük, milyen típusú találkozások léteznek:

1.Egy személy aki azért került az utadba, hogy ráébresszen valami fontos dologra

Életed során sok ilyen személlyel találkozhatsz, és az is lehet, hogy egyesek nagyon hosszú időn keresztül kísérik az utad. Az ilyen személy a lelki társad, vagy az ikerlángod. Amikor találkozol vele, valami nagyon közeli kapcsolatot, szoros kötődést fogsz érezni. Nem kapcsolódik az előző életed eseményeihez.

Születésed előtt kaptad az Univerzumtól, valójában már akkor megegyeztetek, hogy hol, és mikor fogtok találkozni. Azért van melletted, hogy segítségével megoldhasd a problémáidat, jó irányba terelje az életed.

2.Egy személy, aki arra emlékeztet, hogy ki is vagy valójában

Néha nagyon eltávolodsz a valós lényedtől, elfelejted, hogy igazából mi is a lelki küldetésed ezen a Földön. Nem a saját életed éled, állandóan mások elvárásainak akarsz megfelelni. Nehéz megtalálni az igazi éned, de azért találkozol bizonyos személyekkel életed során, hogy segítségedre legyenek. Segíteni fognak, hogy kapcsolódni tudj a saját lelkedhez, és ne a mások életét éld.

3.Egy személy, aki arra emlékeztet, hogy értékeld az életed

Lehet akár egy mélyebb beszélgetés, vagy egy rövid mosoly a villamoson, rá fogsz ébredni, hogy egy nagyon értékes személy vagy. Ő lesz az, aki ráébreszt arra, hogy értékeld az életed. Ha sokszor nehezedre esik is, de rá fogsz jönni, hogy az életednek célja van, és nem hiába vagy itt a Földön.

tudasfaja.com

loading...