Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a 3 jel elárulja, hogy találkoztál már valakivel előző életedben!

Ez a 3 jel elárulja, hogy találkoztál már valakivel előző életedben!

Hirdetés

Jogosan merülhet fel a kérdés bárkiben: miért érdekeljen engem az előző életem, életeim? Most nem ott vagyok, hanem itt, nem az akkori problémáimat kell megoldanom, hanem a mostaniakat. Az az élet már véget ért, megváltoztatni nem lehet, azzal kell foglalkozni, ami itt és most van. De lehet, hogy az előző élet hatással van a mostanira is?

Egészen biztosan veled is előfordult már, hogy először találkoztál valakivel, és úgy érezted, hogy valahonnan ismered, valami közös, és vonzó kötelék van köztetek. Ilyenkor akár el is röppen a közismert megjegyzés: biztos előző életünkben találkoztunk már. Hiszünk vagy sem benne, lehetséges, hogy tényleg igaz.

Hirdetés

Nézzük, milyen jelek utalnak arra, hogy előző életedben találkozhattál már egyszer valakivel.

1. Erős vonzást, vagy taszítást érzel már az első találkozáskor

Ha egy olyan személlyel találkozol, akihez már a múltban volt valami közöd, akkor a jelenben is erős vonzást, vagy taszítást érzel.

Mi történik akkor, ha valakit nem kedvelsz?

Ilyenkor nagyobb az esélye, hogy taszítani fogod. Függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív reakciót vált ki, ha valaki elsőre megérint, ez biztos jele annak, hogy előző életetekben találkoztatok már.

2. A telepatikus kapcsolat jelenléte

Ez nem feltétlenül konkrét kommunikáció, vagyis beszéd terén, hanem sokkal inkább gondolatok, cselekedetek, érzelmek terén nyilvánul meg. Ugyanarra gondoltok, ugyanazt cselekszitek az illetővel szinte egy időben. Biztosan volt már olyan, hogy valakire gondoltál, és az illető perceken belül szembejött veled az utcasarkon, vagy felhívott telefonon.

3. “Volt valami a szemébe”-érzés

Biztos előfordult már, hogy egy tiszta idegen ember az utcán úgy nézett rád, hogy volt valami mélyebb a szemében, úgy érezted, mintha már-már hipnotizálna. Ha belenéztél egy illető szemébe, és rögtön rokonszenves lett, akkor ez is azt jelzi, hogy találkoztatok már valamikor.

Egyes elméletek szerint, ha egyik életünkből átlépünk a másikba, a szemünk az egyetlen, amely nem változik soha. Ezért is van az, hogy, ha valakinek a szemébe nézünk, fura dolgokat érzünk.

Hirdetés