Kezdőlap EZOTÉRIA 3 jel, ami arra utal, hogy valaki erős hatással van a lelkedre

3 jel, ami arra utal, hogy valaki erős hatással van a lelkedre

Hirdetés

A lelki kötelékeink nagyon erős hatással vannak a mostani életünkre, a jelenünkre hatással van az előző életeink összes tapasztalata. Lelki életünk, és emberi kapcsolataink alakulását előző kapcsolataink befolyásolják.

Nézzük, milyen jelei lehetnek annak, ha valakivel nagyon erős lelki kapcsolatban állsz, és az illető fontos hatással van a lelkedre!

Hirdetés

1.Megmagyarázhatatlan érzések

Időnként furcsa érzések kerítenek hatalmukba, sokszor érzed magad megmagyarázhatatlanul gyengének, rosszkedvűnek, olyan mintha, valami idegen energia uralná az életed. Ha gyakran érzed magad így, akkor lehetséges, hogy egy olyan személy avatkozott be az életedbe, aki már nem él, de mégis nagyon sokszor hiányzik.

2.Gyakran álmodsz egy bizonyos személlyel

Ha egy bizonyos személlyel fontos lelki kötelék van köztetek, és a valóságban nem álltok semmilyen kapcsolatban, akkor gyakran álmodban kapcsolódik össze a lelketek. Minél gyakrabban gondolsz egy személyre, annál gyakrabban fogsz álmodni róla. Spirituális kapcsolat lehet köztetek, akár üzenetet is kaphatsz tőle, anélkül, hogy a valódi térben lenne bármilyen kapcsolat is köztetek.

3.Szinkronban történnek az események

Biztosan veled is előfordult már, hogy több esemény szinkronban történik az életedben, pl. a legjobb barátoddal egyszerre iratkoztok be ugyanarra a tanfolyamra. Ez azt jelenti, hogy a tudatalattink segítségünkre van a döntéseink meghozatalában. Úgy irányítja az életünket, hogy minél jobban tudjunk dönteni. Ha valaki lelkileg hiányzik az életünkből, akkor úgy fognak alakulni a dolgaink, hogy egymásra találjunk.

tudasfaja.com

Hirdetés