Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy páros, akikből a legjobb szülők válnak – Ti is rajta...

3 csillagjegy páros, akikből a legjobb szülők válnak – Ti is rajta vagytok a listán?

A szülőség egy cseppet sem egyszerű feladat, sőt mi több, egy komplett tudomány, amihez kellő kitartás, türelem és szűnni nem akaró tanulási vágy szükségeltetik. Az asztrológusok szerint egyes párok jobbak benne, mint a többiek. 

Létezik 3 csillagjegy párosítás, akik a legjobb szülőkké válnak. A gyermekeik kétségkívül harmonikus és boldog környezetben nőhetnek fel.

Lássuk, hogy kik ezek!

Halak és Ikrek

Egy Halak és egy Ikrek két egymásnak teljesen ellentétes személyiség. A Halak nagyon érzelmes és introvertált, míg az Ikrek egy racionális extrovertált. Mégis, ha ők ketten összejönnek, a legjobb szülőpárost alakítják.

Ez azért van így, mert a gyermekek mindkét személyiségtípust testközelből megismerhetik, miközben szeretetet kapnak tőlük. A világ számukra sokkal színesebb lesz és mindkét típushoz szeretettel és nyíltan tudnak majd közeledni. Lévén mindkét jegy intellektuális, ezért a gyerekek is gazdag gondolatvilággal fognak rendelkezni.

Skorpió és Mérleg

A Skorpió és a Mérleg közötti kapcsolat egy életre szóló iskola, melyben mindketten folyamatosan tudnak tanulni valami újat. A Skorpió egy nagyon makacs jegy, aki minden próbálkozást hajlamos elutasítani, ami a terveivel és elveivel ellenszegül. A Mérleg pedig ezzel szemben nagyon empatikus, megértő és segítőkész természet.

Az egyik jegy akaratossága és kitartása és a másik jegy őszinte jósága segíteni fog a gyermekeknek, hogy magabiztos, de semmiképpen sem önző felnőttekké váljanak. A kicsik elkötelezettséget és hűséget tanulhatnak a szüleiktől.

Oroszlán és Nyilas

Ez a két jegy egymásnak lett teremtve. Szinte állandóan egy hullámhosszon vannak. Egymás iránti szeretetük és megértésük áthatja az egész családot. A gyerekek harmonikus, vidám és békés környezetben nőhetnek fel, éppen ezért higgadt és racionálisan gondolkodó felnőttek lesznek belőlük.

Az Oroszlán szülő igyekszik minden rossztól megvédeni a csemetéit, a Nyilas pedig kalandra inspirálja őket. A kicsik biztosan soha nem unatkoznak két ilyen érdekes és kreatív felnőtt mellett.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...