Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, akinek nagyot változik az élete ősszel

3 csillagjegy, akinek nagyot változik az élete ősszel

Hirdetés

Habár mindannyian reménykedünk benne, hogy egy kapcsolat, amelybe frissen lépünk bele, lehetőleg jó irányt vesz és megtaláljuk benne igazi másik felünket, sajnos nem mindig így alakul. Manapság egyre több a titkos viszony és egyre több az olyan kapcsolat, amelyet a felek legalább egyike nem akar felvállalni nyíltan.

 

Hirdetés

A következőkben arról a 3 csillagjegyről lesz szó, akik ilyen kapcsolatba fognak bocsátkozni valakivel idén ősszel. Lássuk, hogy kik ők.

Oroszlán

Az ősz valahogy nosztalgikus hangulatot idéz fel benned és vágyat érzel egy kis szenvedély iránt. Mivel erről különösebben nem akarsz beszélni senkivel, főleg nem a pároddal – ha van – ezért egy kedves idegen karjaiban fogod találni magad.

Az ősz egy olyan embert sodor az életedbe, akivel különleges kapcsolódás alakul ki köztetek, és aki segít felfedezni újra a szenvedélyt. Lehet, hogy kezdetben egyikőtök sem akar nagy ügyet csinálni belőle, ám életre szóló kapcsolattá is válhat a dolog.

Mérleg

Függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy vagy sem, az életed érdekes fordulatot fog venni. Egy titkos viszonyba kezdesz valakivel, akivel nemrég találkoztál. Ez a kapcsolat egy fontos leckét fog megtanítani számodra.


Először is felismered, hogy mire van szükséged az életben valójában, ugyanakkor azt, hogy mi tesz téged olyan boldoggá, amilyenre mindig is vágytál. Ez a kapcsolat talán nem lesz hosszú életű, de a tapasztalatok, amiket általa szerzel, sokat fognak segíteni neked a jövőben.

Nyilas

Egy szabad szellem, mint te, folyamatosan izgalmakra és dinamizmusra vágyik. Nem is lehet meglepődni azon, hogy ha beüt a monotónia egy kapcsolatban, akkor új kalandok után nézel. Ez az ősz megadja a lehetőséget arra, hogy egy olyan személlyel kezdj titkos viszonyt, akit csak egy rövid ideje ismersz, de akivel mondhatni napi szinten találkozol.

Ez a személy lehet egy kolléga, egy edzőtárs, valaki egy tanfolyamról vagy akár egy barát is. Habár sok boldog pillanatot fogtok együtt átélni, idővel rájössz, hogy nagy hibát követsz el. Előbb gondold át alaposan, ha egy ilyen kapcsolatba belebonyolódnál.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés