Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, akikre rámosolyog rá a szerelem és a szerencse 2024 februárjában!

3 csillagjegy, akikre rámosolyog rá a szerelem és a szerencse 2024 februárjában!

Hirdetés

A 2024-es év második hónapja különösen szerencsés fordulatokat tartogat az alábbi 3 csillagjegy számára, legfőképp a szerelem és a szerencse terén!

 

Hirdetés

Ikrek

A Jupiter a Szerelem Házában tartózkodik, és a Vénusz (a szerelem bolygója), valamint a Mars (a szenvedély bolygója) is remek pozícióba kerül 2024 februárjában. Az Univerzum most számtalan pozitív energiát küld számodra, inspirációt, bátorságot kapsz, és új barátokra, szerelemre, romantikus pillanatokra tehetsz szert.

Februárban mindent beleadhatsz, hogy beteljesüljenek az álmaid, és a terveidből konkrétumok szülessenek, leginkább 11-12-13-án lesz erre a legjobb lehetőség. Oszd meg a pároddal a gondolataidat, álmaidat, erre a legjobb alkalom a hónap első 10 napján lesz.A szingli Ikreknek jó esélyük van arra, hogy párra találjanak idén februárban, amitől a legboldogabb embernek fogják érezni magukat. Február 23-án a Telihold belép a Család és az Otthon Házába, így jelentős javulás várható a családi kapcsolatok terén. Odahaza békét, harmóniát teremtesz, a szakmádban is eljutsz ahhoz a ponthoz, mikor fizetésemelésről tárgyalhatsz a főnököddel. Ha változások is történnek a munkahelyeden, akkor annak csak őrülni fogsz.

Vízöntő

Remek hangulatban kezdődik a február számodra, az életedben szép dolgok történnek, a szakmádban, karrieredben sikerekre számíthatsz. A kreativitásod, a zseniális ötleteid leginkább 6-7-8-án fognak érvényesülni az életedben, de a hónap utolsó napjaiban is jól fogsz teljesíteni ezen a téren. A munkahelyeden minden remek alakul, sikerül meggyőznöd másokat, hogy támogassák a terveidet.

A februári hónap kedvez a tanulásnak, utazásnak. Amennyiben konfliktusba keveredtél a pároddal a munkádat illetően, tudd, hogy neked van igazad, ha már semmiképp sem tudtok konszenzusra jutni. Ha minden rendben van a párkapcsolatoddal, akkor sok szép romantikus perc vár rád, ami a februári Holdfogyatkozásnak is köszönhető.


Lehet, hogy egyes kapcsolataid véget érnek, de ugyanakkor más lehetőségek nyílnak ki előtt, amit teljes mértékben használj ki.

Oroszlán

A Vízöntő jegyében Újhold alakul ki, ami a párkapcsolati életedre lesz remek hatással. Emellett több személlyel remek szövetségeket, barátságokat köthetsz februárban, amiből csak nyerhetsz. A Szaturnusz vibrációi elhozzák a sikert a pozitív szemléletet az életedben. A barátaidnak különleges helyük van a szívedben, és ez a következő hetekben még erősebbé válik.Amennyiben nincs most párod, jó hír, hogy februárban rátalálhatsz a lelki társadra. A Nap hatására még jobban belehabarodsz a párodba, újra fellobban a szenvedély az életedben, sokkal jobbá téve az egész februári hónapot.

Hirdetés
loading...