Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, akikre nagy dolgok várnak a szerelem terén októberben

3 csillagjegy, akikre nagy dolgok várnak a szerelem terén októberben

Mindannyian vágyunk arra, hogy megtaláljuk az igazit, aki mellett boldogabbá és szeretetteljesebbé válnak a napok, aki mellett soha nem érezzük magunkat magányosnak, de leláncolva sem. Egy olyan szövetségre vágyunk, amelyben kölcsönös támogatás mellett szeretve érezzük magunkat. 

Ha párkapcsolatban élsz, és úgy gondolod, hogy minden a legnagyobb rendben, akkor szerencsés embernek mondhatod magad. Ha egyedülálló vagy és a következőkben említett 3 csillagjegy egyikéhez tartozol, akkor pedig hamarosan te is megtalálhatod a nagy Ő-t.

Oroszlán

Természetednél fogva nagy csábító vagy és minden adottságod megvan hozzá, hogy boldoggá tedd a másik feledet. Lelkileg és fizikailag is meg tudod teremteni a romantikus légkört. Itt az ideje, hogy kamatoztasd a képességeidet egy csodás találkozás után.

Ha sokan hívtak már nárcisztikusnak és önzőnek, akkor végre fellélegezhetsz, mert az égiek egy olyan személyt küldenek az utadba, aki a felszín mögé lát és felfedezi a benned rejlő értékeket. Ott lesz melletted, hogy lenyugtasson, ha felbőszülnél, hogy támogasson, ha valami nem jól alakul, hogy begyógyítsa a sebeidet és örüljön a sikereidnek.

Szűz

Igazi romantikus lélek vagy, aki keresi azokat a pillanatokat, amikor összhangban lehet a másikkal és megoszthatja vele szenvedélyét és szeretetét. Hosszú utat jártál be eddig, amely tele volt buktatókkal és ballépésekkel. Sok csalódást kellett megtapasztalnod és senki nem érintette meg még igazán a szívedet.

Szerencsére a csillagok végre a te oldaladra állnak és megáldanak téged még az év vége előtt egy kivételes személlyel. Valakivel, aki képes lesz virágba borítani a szívedet és örömmel betölteni a lelkedet. Mellette mindig mosoly fog kiülni az arcodra. A régóta megérdemelt boldogság végre az életedbe lép.

Skorpió

Hiába mondják, hogy te vagy a legsejtelmesebb csillagjegy, egy rendkívüli fénysugár végre át fog világítani a homályon és a sötétségen. Kivételes csáberődnek köszönhetően a potenciális felek odavonzása nem lesz számodra akadály. Emellett még érzéki és érzelmes is vagy, így a romantika sem marad el az életedből sokáig.

Ez a különleges személy tökéletesen fog passzolni hozzád és együtt olyan tapasztalásokban lesz részetek, amelyet legvadabb álmaitokban sem képzeltetek volna. Nem csak szenvedély, de harmónia is jellemezni fogja a kapcsolatotokat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...