Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, akiket jobb, ha nem bántasz meg soha, mert számukra a...

3 csillagjegy, akiket jobb, ha nem bántasz meg soha, mert számukra a megbocsátás nem létezik!

Emberek vagyunk, hibázunk. Néha akarattal, néha akaratlanul, de mindenkivel megesik. Lehet-e ezért életünk végéig kárhoztatni minket?

Nos, talán a következő 3 csillagjegyet kellene megkérdezni róla, akik, ha egyszer megbántották őket, soha nem lesznek képesek teljesen megbocsátani. Talán egy idő után már nem tartják a haragot, de valami örökre megszakad bennük.

Bika

A Bikák ilyen tekintetben nagyon makacsak tudnak lenni. Ugyan hallani akarják a magyarázatodat és az okaidat, de igazából soha nem képesek azokat elfogadni, legyenek bármennyire megalapozottak.

Nem szeretnek kompromisszumokat kötni, így ha valami problémássá válik számukra és a személyüket sérti, akkor ember legyen a talpán, aki vissza tudja lopni magát a szívükbe.

Oroszlán

Az Oroszlán legyen az utolsó ember, akit felbosszantasz. Nem elég, hogy nagyon makacs típus, de egyáltalán nem tud rugalmas lenni, ha bocsánatkérésre kerül a szó, sőt talán még dühösebb lesz miatta.

Mondhatni egy teljesen másik emberré változik, ha mérges vagy sértett, különösen azért is, mert fél attól, hogy kimutassa az igazi érzéseit.

Mérleg

Egy Mérleg rettentő nehezen bocsát meg, hiszen ha sértve érzi magát, akkor olyan messzire elkerül téged, hogy teljességgel megközelíthetetlen lesz számodra. A lehetőséget sem adja meg, hogy bocsánatot kérj.

Ha mégis eljut odáig, hogy megenyhüljön és feloldja a kettőtök között lévő blokkot, akkor is marad benne egy tüske, amit képtelen leszel eltávolítani.

tudasfaja.com

loading...