Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, akikből a legkegyetlenebb főnök lesz!

3 csillagjegy, akikből a legkegyetlenebb főnök lesz!

Nem mindannyiunkban van meg a képesség ahhoz, hogy jó vezető váljék belőlünk. Főnök és vezető között is különbség van és ezt a tulajdonságot is, ahogyan minden mást, a csillagjegyünk befolyásol.

A következőkben arról lesz szó, hogy mely jegyek azok, akik sokkal inkább elnyomó despoták, semmint jó vezetők, ha bekerülnek a pozícióba.

1# Oroszlán

Egy cég sokkal jobban jár, ha a vezető pozíciókba nem ültet Oroszlánt, mivel hajlamos visszaélni a hatalmával. Még akkor is, ha csupán 2-3 ember tartozik alá, az egekbe szökik az a nagyképűsége és arroganciája és ő akar dominálni minden egyes percben és helyzetben.

Ha egy ilyen főnöknél próbálsz megjegyzéseket tenni vagy ötletelni, akkor kemény falakba ütközöl. Mivel perfekcionista típus, ezért sem a saját hibáit, sem másét nem nézi jó szemmel.

2# Szűz

Ezek a személyek abszolút kontroll alatt akarják tartani mindazokat, aki alájuk tartoznak. Ez a hozzáállás talán a cég javára válik, viszont semmiképpen sem teremt barátságos munkakörnyezetet. Nem viseli el a csúszásokat sem.

Az ilyen főnök semmibe nem nézi azokat az alkalmazottakat, akik lusták és ennek ellenére várják a fizetésüket. Úgy gondolják, hogy a siker és a kiemelkedő munka alap, ezért ne nagyon várj tőle elismerést.

3# Skorpió

Folyamatosan azt az érzetet akarja kelteni, hogy mennyire aktívan végzi a munkáját és hogy a szerepe elengedhetetlen. Állandóan kritikus megjegyzésekkel illeti az alkalmazottait és rendre kihangsúlyozza az értéküket.

Mindenki jobban jár, ha nem egy Skorpió a főnöke. Nagyon gyanakvóak és mindenkiben a cselszövőt és az árulót látják meg legelőször.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...