Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, akiből legtöbbször csapnivaló férj válik

3 csillagjegy, akiből legtöbbször csapnivaló férj válik

Hirdetés

Mindenki tökéletesen boldog családi életről álmodozik, amelyben a párjával tökéletesen passzolnak egymáshoz, ahol harmónia uralja a mindennapokat és a gyerekek abszolút engedelmesek. Sajnos a valóság nem mindig ilyen rózsaszín. 

Ha azt érezzük, hogy nem illünk össze a párunkkal és a kapcsolat sem úgy alakul, ahogy azt elképzeltük, akkor nem csak a másikban kell keresni a hibát. Jó férjet találni nem egyszerű, de nem is lehetetlen.

Hirdetés

Ha mégis szeretnél némi iránymutatást kapni az asztrológia oldaláról, akkor a következő jegyekkel légy óvatosabb elköteleződés szempontjából. Nem biztos, hogy bennük találod meg az ideális férjet.

1# Rák

Nem kellene várnod tőle, hogy olyan romantikus üzenetekkel árasszon el, mennyire hiányzol neki vagy hogy alig várja, hogy hazaérjen hozzád. Ha a kapcsolat elején nem tette, akkor nem valószínű, hogy családos emberként ebben fog örömet lelni.

Nagy az esélye, hogy a munkába temetkezik és az ottani sikerek hajszolása mindent háttérbe szorít majd. Hajlamos lesz fontosabb eseményeket, dátumokat is elfelejteni, sőt talán akkor sem lesz jelen, ha emlékezteted rá.

2# Skorpió

Nagyon rámenős férfiak, akik minden szükséges dolgot megadnak a családjuknak és a szeretetüket is kifejezik, de csak a maguk módján. Ha megpróbálsz lelkileg közelebb kerülni hozzá és azt várod, hogy megnyíljon előtted, falakba ütközöl.

Szinte lehetetlen rávenni őt, hogy bizalmassá és úgymond sebezhetővé váljon. Sőt, minél jobban próbálod ezt elérni, annál jobban be fog zárni.

3# Nyilas

Túlságosan leköti őt az önmegvalósítás, miközben a lehető legkevesebb időt kívánja tölteni a családjával. Az utazás, a barátok és az új kalandok felé húz a szíve, lényegében olyan dolgok felé, amelyek a mozgást, haladást testesítik meg, nem pedig a lecövekelést.

A családos élet egyfajta rutin, monoton cselekvések sorozata és olyan kötelezettségeké, amelyek csak terhelik az ilyen szeszélyes alkatokat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés