Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, aki soha nem kertel, mindig azt mondja, amit valóban gondol!

3 csillagjegy, aki soha nem kertel, mindig azt mondja, amit valóban gondol!

Egyes csillagjegyek egyszerűen nem tudják magukban tartani, amit gondolnak. Ha nem is mondják ki rögtön, de látszik rajtuk, hiszen gondolatuk, érzéseik szinte kirajzolódnak az arcukra.

Vízöntő

Nem csak a véleményüket, és gondolataikat szeretik megosztani, hanem igen lázadó természetűek is. Soha nem haboznak, a helyzettől függetlenül amit gondolnak, azt ki is mondják. Nagyon kommunikatív személyiségek, és mivel jól is bánnak a szavakkal nagyon könnyen meg tudják győzni az embereket.

Ha valaki egy Vízöntővel készül tárgyalásra, akkor jól fel kell kösse a gatyáját. Bár kissé makacs természetűek, de, ahogy a kedvük változik, úgy a véleményük is változhat. Ha viszont szilárd meggyőződésük van valamiről, akkor nagyon könnyen másokat is meg tudnak győzni. Kiváló kommunikációs szakértő lehet belőlük.

Ikrek

Mindig teljesen őszinték, sokszor olyat mondanak, hogy ők maguk is meglepődnek. Soha nem pletykálnak konkrétan, csupán egy-két irányadó információt árulnak el, de azt is jól megfontolják. Soha nem gondolkoznak kétszer, mindenről elmondják egyből a véleményüket.

Ösztönösen beszélnek, és szinte soha be nem áll a szájuk. Ha egy Ikrek barátunk, vagy ismerősünk van, ne feledkezzünk meg róla, hogy néha olyan pillanatokban is szembesülhetünk az igazsággal, amikor a legrosszabbul fog esni.

Nyilas

Imádják az új ötleteket, ha zajlik az élet, és ha történik valami körülöttük. Állandóan szerveznek, terveznek, beszélnek, soha nem tudnak csendben maradni.

Ha nem értenek egyet mások véleményével, akkor is nyugodtan ki fogják fejezni a saját álláspontjukat. Ha egy őszinte véleményt szeretnénk kapni valakitől, akkor kérdezzük egy Nyilas csillagjegyű ismerősünket, ő soha nem kertel.

tudasfaja.com

loading...