Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2020-as Tarot jóslás: ez vár ránk egy teljes éven keresztül!

2020-as Tarot jóslás: ez vár ránk egy teljes éven keresztül!

Hirdetés

Ha egyszerűen kiterítjük a nagy arkánumhoz tartozó kártyákat, a 20-ik lap A Nap. Ez a kártya jellemzi a 2020-as évet, és sok jelentést hordoz magában azok számára, akik a zodiákus, a kártyák és a rejtélyek rajongói.

A Nap – a több jelentéssel bíró tarot kártya

A régi nagy arkánum lapjai közül a Napot jelképező kártyán egy vidám kisgyerek szerepel, aki egy lovon ül a fényesen ragyogó Nap alatt. Az ég, a fény, a Nap, a gyermek és a ló is mind gondosan megválogatott szimbólumok, amelyek üzenetet hordoznak.

Hirdetés

A gyermek 2020-ban egy új tízéves ciklus kezdetét jelenti, amely jó előjel lehet mindazok számára, akiknek jelentős változásra van szükségük az életükben.

A büszke lovon lovagló gyermek ugyanakkor a boldog gyermekkorra utal, és azokra az előnyökre, amelyeket akkor élvezhettünk, és amelyeknek 2020-ban újra örülhetünk.

Másrészt a gyermek azt is jelezheti, hogy 2020-ban több gyerek születik majd, különösen fiú, hiszen a Nap kiemelkedően hímnemű szimbólum.

Fény, öröm, remény és beteljesülés

A Nap kártyán megjelenő pozitív szimbólumok optimista képet festenek elénk, egy jobb évet ígérnek, tele új reményekkel és vágyakkal, amelyek teljesíthetők az utunk során felmerülő nehézségek ellenére is.

A Nap a sikert képviseli, ezért sokan lesznek sikeresek terveikben, projektjeikben, ha alaposan átgondolják azokat, és rendelkeznek a megvalósításhoz szükséges erőforrásokkal.

Nem számít, milyen nehéznek tűnik az elején, az év folyamán új esélyek, jó lehetőségek kerülnek az utunkba, és olyan barátok, akik segítenek megvalósítanunk ötleteinket, terveinket. Csak meg kell mutatnunk nekik, hogy nagyra értékeljük a támogatást, és cserébe mi is szeretetet, bizalmat és segítséget kínálunk nekik.

Jótékony energiák és egyensúly

A Nap ugyanakkor az életerő és az egészség szimbóluma is, 2020-ban pedig növekednek a jótékony energiák, és ez segít az egészségügyi problémák könnyebb leküzdésében. Csak óvnunk kell az egészségünket, nagyobb figyelmet kell fordítanunk az étrendünkre, valamint aktívabbnak kell lennünk, több időt kell töltenünk a szabadban, a természetben.

Egészségünkben és minden más területen is, amelyre figyelmet fordítunk 2020-ban, meg kell őriznünk az egyensúlyt. Erre elsősorban a lovon ülő kisgyermek utal, aki úgy ül, hogy közben nem tartja a kantárt. Nem irányítja a lovat, ami azt jelenti, hogy egyensúlyban és teljes harmóniában van ezzel az állattal, amely segíti őt.

2020-nak számunkra is az egyensúly évének kell lennie, nem szabad hagynunk, hogy a drámai helyzetek vagy a rosszindulatú emberek irányítsanak minket, és kibillentsenek az egyensúlyunkból.

Forrás

Hirdetés