Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP 2020 a Hold éve lesz! Készülj fel, ez vár rád is hamarosan!

2020 a Hold éve lesz! Készülj fel, ez vár rád is hamarosan!

Hirdetés

Az idei év a Merkúr, a kommunikáció ereje alatt telt el, 2020-ban a Hold hatása lesz a legdominánsabb az életre.

A Hold mindig is az egyik legerőteljesebb szimbóluma volt a nőiségnek, anyaságnak. A Rák jegy uralkodó bolygója.

Hirdetés

Az asztrológiában az érzelmekhez, a lélekhez, a nőiséghez társítják. Zodiákusban megtett útján hatással van a lelkivilágunkra is. Ezt egy laikus is észreveheti, ősidők óta sokaknak feltűnt. Összefügg az élet ritmusával, a természettel, az árapállyal, a női ciklussal, a termékenységgel.

A Hold a hangulat, a kedélyállapot legerőteljesebb befolyásolója. Így aztán nem csoda, hogy előtérbe kerülnek az érzelmeink 2020-ban, nagy hatással lesznek kapcsolatainkra. Többen megtalálhatják a szerelmet, vagy elmélyíthetik a párkapcsolatukat.

Nagy felelősség hárul a nőkre, megnő a család jelentősége, az egymásra való odafigyelés.

A 2020-as évben szinte semmi sem garantált, és semmi sem megváltoztathatatlan. Sokunknak ez az időszak pozitív eredményeket hoz, de ha valaki nem veszi észre időben a változás szelét, akkor lemaradhat róla. Nagyon fontos lesz a figyelem, az éberség, a kíváncsiság. Nagy hangsúlyt kap a növekedés, a szellemi, a mentális, az érzelmi gyarapodás.

Az ideálisnak tartott helyzetekben nem érdemes sokáig hezitálni, érdemes úton lenni a célok felé, ehhez viszont ki kell lépni a korfontzónából. Az idei év végén érdemes pár órára lecsendesedni, a meleg otthonunkban visszavonulni, végiggondolni, mi változott, és megtervezni a jövő évet. A terveinkhez persze nem szabad ragaszkodnunk, de érdemes lesz nyomon követni az alakulásukat, és ha valamelyik célunkat elérjük, azért megjutalmazni önmagunkat. Nem csak a céljaink, hanem az érzelmi változásaink, saját korlátaink leküzdése is nagyon fontos. Érzelmes, lüktető, változó évre számíthatunk a Hold segítségével.

Forrás

Hirdetés