Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2019 őszi-téli horoszkóp: a csillagok ezeket a jó híreket tartogatják bizonyos jegy...

2019 őszi-téli horoszkóp: a csillagok ezeket a jó híreket tartogatják bizonyos jegy szülötteinek!

Hirdetés

A 2019-es őszi-téli horoszkóp ismét nem hagyja, hogy unalmasan és egyhangúan teljen el az életünkben ez az időszak, ez derül ki legalább is az asztrológiai elemzésekből.

Bizonyos csillagjegyek számára különösen sok jót ígérnek. Lássuk mire számíthatnak a csillagjegyek!

Hirdetés

Kos

Sajnos nem túl kedvező időszak elé néznek a Kósok, főként ami a szerelmi életüket illeti. Légy óvatos, ha megtetszik valaki, mert könnyen összetörhetik a szíved. Inkább ne foglalkozz, most a szerelmi életeddel, várd meg a tavaszt, amikor kedvezőbb periódus állhat be. Ezekben a hónapokban gyakorold az önszeretet tudományát, fogadd el olyannak magad, amilyen vagy. Ami a pénzügyi életedet illeti, szerencsésebb kilátások vannak ezen a téren, de a helyzet itt sem túl rózsás. A tél végén fordulhat jobbra a helyzeted, úgy lelki, mint fizikai téren.

Bika

Számíthatsz a Jupiter energiáira, segítségére, így jó kilátások mutatkoznak a szerelemre. A párkapcsolatban élők tovább léphetnek, kezdhetnek gondolkozni a házasságon. A szakmai, pénzügyi életedben kihívásokra számíthatsz, ha tudsz, spórolj, és rendszerezd a kiadásaidat, bevételeidet. Fizikai értelemben nem viseled jól a szürke, hideg hónapokat, ez azért van, mert késő tavasszal születtél, amikor a meleg napsugarak dominálnak.

Ikrek

Az Ikrek szerelmi élete javulni fog ebben az időszakban. Nem lesznek különösebb gondjaid, sok öröm fog érni. Azok az Ikrek, akiknek nincs párjuk, most rátalálhatnak az igazira. A pénzügyi vonalon viszont nem lesz túl rózsás a helyzet, decemberben valószínű némi javulás. A fizikumodnak sem kedvez ez az időszak, ezért vigyázz az egészségedre.

Rák

Nem kell aggódni a szerelmi életedért, mert remek időszak elé nézel, akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz. Ha nem fejlődik ki szerelem, akkor barátságot köthetsz az illetővel. Ami a karrieredet, pénzügyeidet illeti, a Szaturnusz nem fog akadályokat gördíteni eléd, de a téli ünnepek alatt lehet egy kis gubanc a munkahelyeden, de sikeresen meg fogod oldani. A testi egészségedet illetően oda kell figyelned az étkezésedre és a kinézetedre.

Oroszlán

A szerelmi, családi, baráti életedben nem lesznek gondok. Pároddal remekül megértitek egymást, minden remekül fog működni. Az anyagiak tekintetében remek időszak következik, inkább csapatjátékossá válsz, ami több pénzt fog hozni a konyhára. A testi egészséged terén sem lesznek gondok.

Szűz

Amint a Jupiter elhagyja a Szűz csillagjegyet és októberig a Mérleg jegyében lesz majd, ez kedvező hatással lesz a Szüzek szerelmi, családi, baráti életére. Ha nincs párod, most esélyed lehet megismerkedni valakivel. Remek periódus ígérkezik a pénzügyiek terén is, jó hírekre számíthatsz a munkahelyeden. Jól érzed magad a bőrödben, majd kicsattansz az egészségtől.

Mérleg

A Jupiter októberben a Mérleg jegyébe lép, és egészen egy évig fog ott tartózkodni. Ez pedig jó hatással lesz az életedre, az emberi kapcsolataidra, szerelmi ügyeidre. Tölts sok időt a pároddal, kiránduljatok, sétáljatok nagyokat. A pénzügyek terén remek periódus következik. A Jupiter a testi egészségedre is remek hatással lesz.

Skorpió

Ne számíts érdekfeszítő, izgalmas periódusra, ami az intim, romantikus életedet illeti. Ebben az időszakban inkább próbálj meg elmélyülni a gondolataidban, ismerd meg jobban önmagad. Az anyagiak tekintetében nem annyira kedvező a helyzet, inkább ingadozó lesz, azokra a dolgokra összpontosíts, amelyek igazán foglalkoztatnak. A téli hónapok alatt vigyázz, hogy meg ne fázz, sok vitamindús táplálékot egyél.

Nyilas

A Nyilasokat a Szaturnusz energiái tartják befolyásuk alatt. Ez arra sarkall, hogy több szabadidőt kérj a párodtól, mert szükségét érzed az egyedüllétnek. A munkahelyeden viszont minden jól alakul, gyümölcsöző kapcsolatokat építhetsz ki. A testi egészség terén törekedj az egyensúlyra.

Bak

Összességében jó időszaknak nézel elébe, képes leszel harmonikus, szerelmi kapcsolat kialakítására. Örülj a békének, a nyugalomnak. A munkahelyeden is a Szaturnusz hatására, kialakulhat némi konfliktus, nézeteltérés, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan elvárnád. Remek egészségi állapotnak örvendhetsz, légy optimista.

Vízöntő

Jó hírünk van a Vízöntőknek. A szerelmi életben beteljesülésre, elégedettségre, boldogságra számíthatsz. Őszinte érzések kerítenek hatalmukba, ami csodásan fog az emberi kapcsolataidra hatni. A munkahelyeden szerencsére számíthatsz, és megvalósulhatnak azok a dolgok, amelyekre mindig is vágytál. Az egészség terén is minden rendben lesz.

Halak

Felébredsz egy kellemetlen álomból, amely végig kísért az elmúlt hónapokban, és nem hagyta, hogy beteljesüljön a szerelem, a romantika életedben. Most ennek vége, ismét önmagad lehetsz, ez pedig pozitívan hat a társas kapcsolatokra, így a szerelem is bekopoghat az életedbe. A párkapcsolatban élők ismét rátalálnak az összhangra. A szakmai életedben nagyon elfoglalt vagy. A hideg hónapokban öltözz rétegesen, mert könnyen megfázhatsz.

Hirdetés