Kezdőlap EZOTÉRIA 2019. július szerelmi horoszkóp – Ez vár rád szerelem terén

2019. július szerelmi horoszkóp – Ez vár rád szerelem terén

Kezdetét vette az év egyik legromantikusabb és legszenvedélyesebb hónapja. A forróság nemcsak a levegőben, de a párkapcsolatban élők és az egyedülállók között is tombolni fog. Mi sem alkalmasabb a romantikára, mint a verőfényes nappalok és a lenge, fülledt nyári esték.

Lássuk, hogy július hónapban mit ígérnek nekünk a csillagok szerelem terén.

Kos

Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy olyan utazásban lesz részetek, amelyet sokáig fel fogtok emlegetni és a nyár hátralévő részét is kellőképpen ki fogjátok használni.

Ha egyedülálló vagy, akkor epekedve várod, hogy találkozz egy hozzád illő partnerrel. Ez a hónap közepéig meg is valósulhat, a lényeg az, hogy ne a görcsös akarás vezesse tetteidet, hanem a szívből fakadó kíváncsiság és biztosan nyert ügyed lesz.

Bika

Ha párkapcsolatban élsz, a nyári időszak nagyon jó hatással lesz mindkettőtökre. Nem kell, hogy különösebb esemény történjen, a napsütés és a számtalan programlehetőség mind pozitív hangulatot teremt.

Ha egyedülálló vagy, a szerelem bármelyik pillanatban rád találhat, ráadásul egy olyan személy képében, aki első perctől levesz majd a lábadról és kétséged sem lesz róla, hogy megtaláltad, akit kerestél.

Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz, ne feledkezzetek meg a kettesben töltött idő fontosságáról. Ilyenkor mindenki annyira betáblázza az idejét, hogy egymással a szó szorosabb értelmében nem is foglalkoznak. Fontos, hogy legyen időtök mélyebb beszélgetésekre és összebújásra is.

Ha egyedülálló vagy, az igazi megtalálása nem köti le annyira a figyelmedet, hiszen mindig lesz valami program a tarsolyodban, ami leköt majd. Jókat bulizol a barátaiddal, találkozol a rokonokkal, és egymagad is szuper programokon veszel részt. Ettől függetlenül a szerelem mégis le fog csapni rád ebben a hónapban.

Rák

Ha párkapcsolatban élsz, most egy fontos ügyben kell dűlőre jutnotok kedveseddel, ami a romantikának aligha enged teret, ám a hónap második felében mégis jutni fog idő egy utazásra, ahol közösen kikapcsolhattok végre.

Ha egyedülálló vagy, a jó hír az, hogy egy minden szempontból ideális személy toppanhat be az életedbe. Egyetlen bökkenő lesz csupán, ami a te elképzeléseiddel ellentétes. A kérdés az, hogy képes leszel-e szemet hunyni fölötte.


Oroszlán

Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy olyan vitát zárhattok le, amely már régóta fennáll kettőtök között és végre beáll az egyensúly. Erre már nagyon nagy szükségetek volt és boldogan tervezhetitek a nyár további részét.

Ha egyedülálló vagy, akkor találkozhatsz valakivel, aki könnyedén felkelti majd az érdeklődésedet, azonban nem egy tengerparton vagy egy nyári este egy szabadtéri szórakozóhelyen fog rád találni, hanem a munkáddal kapcsolatban. Egyet ne feledj, okosan keverd a munkát a magánélettel.

Szűz

Ha párkapcsolatban élsz, kedvesednek nagyobb szüksége lesz rád, mint általában és ez elég egyértelműen a tudomásodra jut majd. Ha érzelmekről szeretnél beszélni, akkor hozd témába. Olyan falakat bonthattok le, amit már régóta szerettél volna.

Ha egyedülálló vagy, akkor egyszerre két személy is felbukkanhat az életedben, akik szinte ellentétei egymásnak, de mindketten felkeltik majd az érdeklődésedet. Rajtad áll a döntés, egy szenvedélyes vagy egy megfontolt kapcsolatra vágysz?

Mérleg

Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel közösen szervezett programok nem fognak maradéktalanul úgy teljesülni, ahogy azt kigondoltátok. Finomhangolásra lesz szükség, ami mindkettőtöktől türelmet kíván meg, de ez lehet, hogy éppen így lesz a jó, mert közelebb hoz titeket egymáshoz.

Ha egyedülálló vagy, kiderülhet a szerelmed tárgyáról, hogy mégsem passzol úgy a képbe, ahogyan azt te elképzelted, így egy kis időre csalódottság vehet erőt rajtad. Semmi gond, hiszen nem sokkal később megérkezik az a személy, aki az egészet egy pillanat alatt elfeledteti majd veled.


Skorpió

Ha párkapcsolatban élsz, le sem tudjátok majd venni a kezeteket egymásról a kedveseddel. Nagyon szenvedélyes napokat éltek át és legszívesebben ki sem mozdulnátok az ágyból, ám kár lenne lemaradni a nyár adta lehetőségekről. Hozzátok a kettőt egyensúlyba.

Ha egyedülálló vagy, akkor egy utazás alkalmával megismerkedhetsz egy csábító idegennel, aki nem él közel hozzád, sőt lehet másik országból való. Emellett egy régi hódoló is felbukkanhat. A kérdés az, hogy melyikőjük vonz jobban és melyik mellett érdemes kitartani.

Nyilas

Ha párkapcsolatban élsz, a nyár szépen és eseménydúsan telik majd, ám a zöldszemű szörny felütheti a fejét kettőtök között és nem akar majd könnyedén kihátrálni a képből. Fontos, hogy őszintén beszéljetek a dologról, mert a féltékenység nagyon el tudja rontani a hangulatot.

Ha egyedülálló vagy, akkor meglepetésedre nem a forró nyári esték sodorják az utadba azt a személyt, aki felkelti az érdeklődésedet, hanem a világháló. Nagyon élvezitek majd a közös beszélgetéseket, de fontos, hogy ne húzzátok sokáig. Találkozzatok és tudjátok meg, hogy élőben is olyan nagy-e a vonzalom, mint online.

Bak

Ha párkapcsolatban élsz, nem fog minden túl simán alakulni a hónapban. Egy harmadik személy borzolhatja fel a kedélyeket, aminek az elsimítása után pénzügyi gondokon is rágódni fogtok. A legfontosabb, hogy mindig őszintén és higgadtan beszéljetek egymással.

Ha egyedülálló vagy, akkor egy nagyon elszánt udvarlóval kereszteződhet az utad, akit egy ismerősöd által ismersz majd meg. Az ő oldaláról minden zöld utat kaphat, a kérdés csak az, hogy neked mennyire fog bejönni az illető. Ha a válaszod igen, akkor boldog napokat élhetsz át vele.

Vízöntő

Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem lesz utazásoktól mentes ez a hónap és az egyik ilyen utazás során felmerül bennetek a gondolat, hogy ideje lenne szintet lépni a kapcsolatotokban. Ha mindketten határozottan álltok az elképzelés mögött, akkor a pozitív változás nem várat sokat magára.

Ha egyedülálló vagy, egy rég nem látott ismerős toppan az életedbe ismét. Habár eddig soha nem volt köztetek semmi, most mégis más szemmel néztek egymásra, amely akár egy igaz szerelem első lépése is lehet.

Halak

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a hónap arra is alkalmas lesz, hogy nem csak egymáshoz, de egymás szeretteihez is sokkal közelebb kerüljetek a közös programok alkalmával. Ezek a dolgok még szorosabbá fűzik a köztetek lévő köteléket. Igazán romantikusan telik majd a július.

Ha egyedülálló vagy, akkor az üzenet számodra az, hogy mozdulj ki a nagyvilágba, a számtalan lehetőség közé. Nem lehetetlen, hogy az igaz szerelem az ajtódon kopogtasson be, de valljuk meg, kicsi rá az esély. Menj elébe a dolgoknak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...