Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2019 a Disznó éve – Hatalmas fordulat a szerencsédben!

2019 a Disznó éve – Hatalmas fordulat a szerencsédben!

Hirdetés

A meglepetésekkel és a váratlan fordulatokkal teli Kutya évét 2019. február 5-én, a kínai újév alkalmával a Disznó éve fogja felváltani. Ez azt jelenti számunkra, hogy az életünk jóval simább, békésebb és zavar mentesebb lesz.

Érdemes már időben ráhangolódni az előttünk álló változásokra és üdvözölni a szerencsés áramlatot, amit ez az év hoz számunkra.

Hirdetés

Mértékletesség

Ideje saját érdekünkben odafigyelni arra, hogy mi mindent halmozunk fel magunk körül és a szervezetünkben. Igyekezzünk felhagyni az egészségtelen szokásokkal és azzal, hogy feleslegesen dobáljuk ki a pénzünket olyasmikre, amelyektől egy év múlva már hanyagul megszabadulunk. Nagy kihívás ez, de nem lehetetlen.

A bölcs belátás vezérelje tetteinket.

Múlt elengedése

Ebben az évben sokkal sikeresebbek lehetünk a múlt terheinek levetésében. Figyeljük meg, hogy honnan hová jutottunk és ebben mi segített minket. Mi az, ami táplálta mindazt a pozitív dolgot, amit elértünk és mi az, ami mindeközben csak visszatartott.

A múlt sérelmei, fájdalmai súlyos terhek, amelyek nem visznek előre, sőt lassítanak. Hagyjuk mindezeket hátra. A múltunkból fakadnak, oda tartoznak, nincs helyük sem a jelenünkben, sem a jövőnkben.

Aktív, tevékeny élet

Legyünk határozottak az elképzeléseinket illetően. A Disznó éve támogatni fog minket abban, amit valóban el szeretnénk érni. Nincs értelme halogatni és nem is szabad a drága időt pazarolni. A fejedbe vettél valamit és úgy érzed, hogy ez a te utad? Azonnal tedd meg az első, majd a második és a további lépéseket. Minden egyes lépés közelebb visz a célodhoz, de az egy helyben toporgás csak ledermeszt.

Az élet maga a mozgás, haladás, fejlődés!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés