Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2018. dec. 22.- Telihold varázslat – A Rák jegyében kiteljesedő telihold teszi...

2018. dec. 22.- Telihold varázslat – A Rák jegyében kiteljesedő telihold teszi különlegessé az idei karácsonyt.

Hirdetés

Ez év utolsó teliholdja a Rákban a téli napfordulóra fog esni, aminek nagy jelentősége lesz ránk nézve. Habár a telihold már december 21-én a téli napforduló időpontján is látható lesz, eredetileg december 22-ére datálták. 

Aki a téli napfordulón az égre néz majd, annak csodálatos látványban lesz része december 21-én, pénteken. Az égbolt fényárban úszik majd, tisztán és láthatóan.

Hirdetés

Az év utolsó teliholdja jelentős érzelmi felfedezéseket okoz majd és a személyes fejlődésnek és átalakulásnak is kiváló táptalaja lesz.

Mit fog ez jelenteni számunkra?

Ennek a két égi jelenségnek, azaz a téli napfordulónak és a teliholdnak az egybeesése nagy hatással lesz az emberisége.

A téli napforduló segítségünkre van abban, hogy elfogadjuk és elengedjük a múltat és olyan berögződéseket, amelyek már nem szolgálnak minket többé.

Fontos letisztáznod magadban a következő kérdéseket:

Hogyan mutatkozik meg az életedben az általad meghatározott siker és ez milyen hatással van rád lelkileg?

Teljesültek-e a valódi vágyaid? Mit teszel azért, hogy elérd őket?

Foglalkozol-e eleget azzal, hogy megtapasztald az igazi boldogságot?

Ennek a teliholdnak az energiája teljesen tiszta lesz, amely erős érzelmi hatásokat fog maga után vonni, lévén a Rákban lesz. Készülj fel nagymértékű hangulatváltozásokra és nosztalgikus elkalandozásokra.

Légy óvatos azzal kapcsolatban, mire fordítasz most energiát, legyen az gondolat, érzés vagy tevékenység, mert amit most nagyon erősen táplálsz, azt sokkal könnyebben a létezésbe hívhatod.

A családoddal és pároddal való kapcsolatodra különös figyelmet fordíts, kezeld azt pozitív hozzáállással. A felfokozott ünnepi hangulatban őrizd meg szilárdságodat  és a valódi értékeknek szentelj figyelmet, semmi másnak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés