Kezdőlap AKTUÁLIS 2017. Októbertől új törvény lép életbe a mobilozásban! Vodafone, telekom, telenor ügyfelek...

2017. Októbertől új törvény lép életbe a mobilozásban! Vodafone, telekom, telenor ügyfelek figyelem! Minden előfizetőt érint!

Hirdetés

Egy új törvény lép életbe még idén októberben, ami teljesen megváltoztatja a mobilozást, új korszakot, fejezetet nyit a mobilozásban!

 

Hirdetés

Minden előfizetést és előfizetőt érint, akár A Vodafone, akár a Telekom, akár a Telenor vagy a Blue Mobil vagy más szolgáltató ügyfele.Októberben lép életbe a vadonatúj törvény a hűségnyilatkozatokról, ami lényegében véget vet a kártyafüggő mobiltelefonoknak, szinte csak kártyafüggetlen telefonok lesznek Magyarországon méghozzá, úgy hogy ezért egy forintot sem kell majd fizetnünk.Október végétől ingyenesen szolgáltató-függetlenné kell tennie a mobiltelefonokat a hűségidő lejárata után a társaságoknak!!!

 

Maximum 1 évre lehet kötni határozott idejű szerződést, és az is csak akkor, ha már felkínálták a határozatlan idejű szerződést az ügyfélnek. Persze ennek ellenére nem teljesen tűnik el a két éves hűségidő, ha telefont is veszünk a szolgáltatótól, akkor még mindig kérhet 24 hónapos elköteleződést a szolgáltató.

A telekommunikációs- és televíziós műsorszolgáltató cégek szerződéskötési kereteit is megfogalmazó elektronikus hírközlésről szóló törvény módosítása ma jelent meg a Magyar Közlönyben és október végén lép hatályba.-írj a vg.hu

 

KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!

Hirdetés