Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2017.09.28. – Sorsfordító változásokat hoz a Plútó energiája!

2017.09.28. – Sorsfordító változásokat hoz a Plútó energiája!

Hirdetés

2017. szeptember 28-án az eddig retrográd mozgást végző Plútó direkt mozgásra vált, ezáltal gyökeres változásokat hoz életünkbe.

Ami eddig nem haladt előre, az most megindul. Amiről eddig álmodoztunk, az most valóra válik!

Hirdetés

Eddig lelkünk igazságának feltárásán volt a hangsúly, önmagunk mélyebb megismerésén, most azonban a Plútó direkt mozgásával érkező energiáknak köszönhetően az eddig elsajátított leckéknek hála, új nézőpontból tekintünk életünkre és megoldandó feladatainkra.

Most világosan láthatjuk, mik azok, amik az eddigi előrejutásunkat akadályozták, és észrevehetjük az új kínálkozó lehetőségeket, melyek eddig rejtve maradtak előttünk.

Végre lesz erőnk, és lehetőségünk elengedni a romboló, ártó energiákat, aminek köszönhetően nagyfokú tisztulás és gyógyulás megy végbe életünk minden területén.

Most ne kapaszkodj minden áron a régibe! Ne félj a változástól! Engedd el a félelmeidet és cselekedj! A régi helyére most új kerülhet! Az átalakítandó területeidnél most gondok jelentkezhetnek, így mutatja meg az Univerzum hol van szükség a változásra. Hidd el, hogy minden pozitív irányt vesz!

Van olyan rossz érzésed, amit mélyen eltemettél magadban és néha a felszínre tör? Akkor most jött el a pillanat, hogy ezt elengedd, és ezáltal megtisztulva lásd magadat az eléd körvonalazódó új úton! Itt az ideje, hogy meglásd azokat a lehetőségeket, melyek előre mozdítanak!

Bízz a változás folyamatában! Hagyj fel a harccal! Engedd el, amire nincs szükséged és öleld magadhoz mindazt, amid maradt. Csak az érzéseidre hallgass most! Lelked így súgja meg a helyes irányt!

Lépj rá a változás útjára, ez most csak a kezdet… Légy biztos abban, hogy a legnagyobb jó felé haladsz!

Szerző: Jóportál

Hirdetés