Kezdőlap AKTUÁLIS 20 év után lett vége a magyar énekesnő házasságának: „Én álltam fel...

20 év után lett vége a magyar énekesnő házasságának: „Én álltam fel és jöttem el”

„Az évek során sebeket szerzünk, amelyekkel együtt kell élni.”

 

Nyáron robbant a bomba: vége: Wolf Kati házasságának – az énekesnő húsz év után költözött el lányaival a férjétől. A Story téli különszámában mesélt arról, hogyan élte meg mindezt, hogyan folytatja tovább:

– Ugyan én álltam fel , és én jöttem el, mégis mindkettőnknek nehéz volt az elmúlt időszak. Napi kapcsolatban vagyunk, és rugalmasan szervezzük az éltünket. A lányok itt is, ott tis ugyanúgy otthon vannak. Csinálom tovább, amihez értek, sokat énekelek, és igyekszem anyaként helytállni – kezdi Kati a magazinnak. – Az évek során sebeket szerzünk, amelyekkel együtt kell élni. Ezekből ugyanakkor rengeteget tanulhatunk.

Én például megtanultam, hogy törékeny az élet, benne én is, és már azt is tudom, hogy egyáltalán nem vagyok olyan erős. – folytatja az énekesnő, aki a családjától és a barátaitól kapott óriási szeretetből merít erőt, ők segítenek abban, hogy megnyugodhasson. A másik sokat jelentő elfoglaltság, ami szintén elképesztően jó hatással van az életére, az önkéntes munka, amit már kilencedik éve végez, és tavaly már a nagyobbik lánya is csatlakozott hozzá, ment vele ételt osztani.

Kati jól tudja, milyen törékeny az élet, az ember bármikor az utcára kerülhet, és onnan visszakerülni szinte lehetetlen. Bár a családjának soha nem voltak anyagi gondjaik, amikor elmegy egy hátrányos helyzetű családhoz, ahogy mondja egy pillanat alatt helyreáll az értékrendje. „Ilyenkor mindig azt kérdezem magamtól: ‘Kati, mi bajod is van neked egyáltalán?'”

Forrás:blikkruzs.hu

loading...