Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 14-szer nyerte meg a főnyereményt ezzel a trükkel, eltiltották a játéktól!

14-szer nyerte meg a főnyereményt ezzel a trükkel, eltiltották a játéktól!

Hirdetés

Stefan Mandel egy román közgazdász, aki éveket töltött azzal, hogy találjon egy olyan módszert, amivel mindig megnyerheti a főnyereményt.

 

Hirdetés

Első körben a rendszer gyengéjét játszotta ki, ugyanis rájött, hogy egy bizonyos főnyeremény felett, már megéri megjátszani az összes lehetséges kombinációt. Ehhez persze ki kell számolni, hogy mi mennyiből jön ki, és nem keveset be is kell fektetni.

Először barátok segítségével alkalmazta a módszerét Romániában, és 5.5 milliót költött lottószelvényekre. Persze elvitte a főnyereményt, és 1 millió forint haszna lett belőle. Ebből Ausztráliába költözött.

Ott tovább fejlesztette módszerét, és megalkotott egy számítógépekből és nyomtatókból álló rendszert, amik kitöltötték az összes szelvényt. 12-szer nyert a lottón, mire megváltoztatták a szabályokat úgy, hogy ne lehessen tömegesen felvásárolni szelvényeket és azokat géppel kitölteni.Ezután az USA-ban kereste meg azokat a lottókat, ahol a nyeremény túlment az összes kombinációba való befektetésen. Egy céget is létrehozott és több embert alkalmazott, akik a szelvényeket nyomtatták ki.

Az összes lehetséges nyereményt elvitte 7 millió szelvénnyel. Az akkori szabályoknak megfelelően mindent legálisan csinált, de mégis pereskedés lett belőle.

Azóta az USA-ban is mindenhol betiltották a férfi módszert, és valószínűleg a legtöbb országban.

Mirror

Hirdetés