Kezdőlap EZOTÉRIA 12 dolog, amit megtanulhatsz, ha hagyod, hogy az életed az Univerzum irányítsa!

12 dolog, amit megtanulhatsz, ha hagyod, hogy az életed az Univerzum irányítsa!

Hirdetés

Mindannyian hajlamosak vagyunk arra, hogy azt higgyük magunkról, mi irányítjuk az életünk alakulását. Egy óriási felelősséggel küzdünk egész életünkben, mert, hát valljuk be, nem kis dolog mindent úgy teljesíteni, hogy az jó is legyen. Mennyivel könnyebb lenne az életünk, ha rábíznánk magunk az Univerzumra.

Az életben azok a dolgok, amik meg kell történjenek velünk, meg is fognak történni. Csak energiát pazarolunk, és boldogtalanok leszünk, ha állandóan harcolunk.

Hirdetés

Próbáljuk ki, dőljünk hátra, és élvezzük az élet nyújtotta lehetőségeket!

Ezek a legfontosabb dolgok, melyeket megtanulhatsz, ha abbahagyod a szélmalomharcot, és hagyod, hogy minden úgy alakuljon, ahogy lennie kell!

1.A legnagyobb változások akkor történnek az életedben, amikor hagyod, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, és nem állsz ellen egyfolytában.

2.Ha túl sokat aggódsz, érdemes a figyelmed a jelen pillanatra fordítanod, vedd észre, úgysem te alakítod a dolgokat. Élj a mának!

3.Amikor az elméd tele van aggodalommal, nehéz különbséget tenni a valóság, és a gondolatok között. Ne aggódj, inkább tudatosítsd, hogy ezek csak a gondolataid.

4.Győzd le a legnagyobb akadályt, ami a fejlődésed útjában áll, vagyis az elmédet, utána már minden sokkal könnyebb lesz.

5.Minden sokkal könnyebben fog menni, ha egy ideig megpróbálsz ellazulni.

6.Nincs mindig könnyű életed, de vedd észre, hogy mindig hálás lehetsz valamiért.

7.Az előrelépés titka az, ha új dolgok felépítésére összpontosítod az energiád, és nem a régi sebek gyógyítására.

8.Az, hogy add át az irányítást az Univerzumnak, nem azt jelenti, hogy nem kell törődnöd semmivel. Annyit jelent, hogy foglalkozz csupán a jelen pillanattal.

9.A legtöbb esetben nem lehet megnyugtatni a vihart. Csupán annyit tehetsz, hogy megpróbálsz megnyugodni, és vársz, hogy a vihar tovább haladjon.

10. Mindig figyelj arra, hogy miként reagál az elméd a történésekre. A válasz a reakció intenzitásában rejlik.

11.Az a nap, amikor mindent megértesz, a teljes béke és nyugalom veszi át a hatalmat, akkor lesz, amikor átadod a Univerzumnak az irányítást.

12. Az új fejezet elkezdése lehet, hogy nehéz, de annyira biztosan nem nehéz, mint a régi megszokott rosszban maradni.

tudasfaja.com

Hirdetés