Kezdőlap EZOTÉRIA 11 dolog, amit tudnod kell, ha egy Szüzet szeretsz

11 dolog, amit tudnod kell, ha egy Szüzet szeretsz

Hirdetés

A Szüzek a Föld jegyek közé tartoznak és a Merkúr az uralkodó bolygójuk. Azok, akik ebbe a csillagjegybe tatoznak gondoskodóak és nagylelkűek. Hajlamosak feláldozni a boldogságukat azért, hogy másoknak jó legyen.

Higgadt természetűek és bár kritikusak, meglátják a másik legjobb oldalát, amire nem sokan képesek rajtuk kívül. Íme, 11 tény, amit tudnod kell róluk, ha te is egy Szűzzel vagy párkapcsolatban.

Hirdetés

1#

Jobbá teszik a körülöttük élők életét. Jól kezelik a nehéz helyzeteket és a legjobbat hozzák ki a párjukból. Segítenek a napos oldalt látni és sikert elérni mindenben, amibe belekezdesz.

2#

Büszkék arra, amivel foglalkoznak és nem is lennének boldogok, ha nem tehetnék azt, amit minden nap csinálnak. Számodra is ezt kívánják és támogatják az ambícióidat. Szerintük, ha valaki nem támogatja a párját, nem érdemli meg a párkapcsolatot.

3# 

Romantikus típusok, de nem tudják kifejezni magukat szavakban, így inkább tettekkel bizonyítják. Egy csokor virág vagy valamilyen kedves gesztus az, amivel a tudtodra adják a szeretetüket.

4# 

Ha lehangolt vagy és nehéz helyzetben találod magad, bármikor kérheted a segítéségét. Valószínűleg a legjobb tanáccsal fog ellátni téged és soha nem ítél el semmiért.

5#

Szeretik a tisztaságot és rendezettséget, azt, ha minden a helyén van. Örülnek, ha a társuk is kiveszi a részét az otthonuk rendben tartásából, hogy együtt teremtsék meg a megfelelő életterüket.

6#

Őszinték és nyíltak, nehezükre esik elrejteni az érzelmeiket, ennek ellenére nem tudják megfelelően szavakba önteni azt. Ha jó kapcsolatot akarsz ápolni egy Szűzzel, akkor légy vele türelmes és segítsd őt abban, hogy megértethesse magát veled.

7#

Nem keresik a bajt. Érettek és jól átgondolt döntéseket hoznak. Nagyon ügyesen ráéreznek arra, hogy másokban mi lakozik. Mindig biztosra mennek, nem szeretnek kockáztatni, így ha adrenalin vadász vagy, nem ő a legjobb választás.

 8#

Nem szeretik a meglepetéseket, mert az csak stresszt okoz nekik. Szeretik, ha minden a megszokott mederben, terv szerint halad. A legjobb ajándék az, ha jól megszervezett programban lehet részük.

9#

Olyan pár, akire mindig számíthatsz, és aki bármilyen helyzetben megvéd téged. Mellette biztonságban lehetsz. A szeretetét így tudja a tudtodra adni a legjobban.

10#

Nagyon kreatív és szeret változtatni a környezetén. Kikapcsolja, ha átalakíthat vagy felújíthat valamit. A gyakorlati dolgokban leli örömét, amiket átalakítva még jobbat, szebbet alkothat.

11#

Eléggé konok jegy, ha párkapcsolatról van szó. Mindaddig, amíg te is őszinte vagy és biztosítod őt a szeretetedről, hasonlóban lesz részed. Amint megérzi, hogy hazudozol, azonnal megfontolja a távozás lehetőségét.

tudasfaja.com

Hirdetés