Kezdőlap EZOTÉRIA 11 dolog, amit eddig nem tudtál az Ikrekről

11 dolog, amit eddig nem tudtál az Ikrekről

Hirdetés

Az örökké pozitív, vidám, élt-igenlő csillagjegy. Egy olyan csillagjegyről van szó, amely minden ember életébe szükséges akár barát, akár párkapcsolat, akár családtag személyében. Annyira szerethetőek, hogy ha te magad vagy Ikrek, akkor is kell, hogy legyen körülötted egy másik, hogy egymást erősíthessétek.

Íme, azok a tulajdonságok, amik a legjellemzőbbek ennek a zodiákusnak a szülötteire.

Hirdetés

Napindítás

Az Ikrek majdhogynem az ébresztőóra előtt felkel és már alig várja, hogy azonnal értesülhessen róla, mi történik a világban. Végigpörgeti a közösségi oldalakat, körbeölelgeti a családtagjait és indul is bele a nagyvilágba.

Ha egy heggyel találkozik szembe

Szó szerint és átvitt értelemben is örülni tud neki. A hegyre fel kell mászni, tehát jót tehet a fizikai erőnlétének. A hegy megmászása közben oly sok mindennel találkozhat, hogy már maga az élmény is megérte, még ha a hegy túloldalán nem is oly szép a táj. Az útnak is ugyanannyira örül, mint a megérkezésnek.

Legkedvesebb tulajdonsága

Annyira tud örülni még a legapróbb dolgoknak is, amiket mások szinte észre sem vesznek, hogy az bámulatba ejtő. Ilyenkor fülig ér a szája és szinte magához tudná ölelni az egész világot.

Mitől lehet dühös?

Ha valaki elárulja, ha valaki nem mer vele őszinte lenni. Az is fel tudja bosszantani, ha nem az ő szájíze szerint történnek a dolgok. Ha ő boldog, akkor mások is legyenek azok, ha ő szomorú, akkor más sem érezheti magát jobban, különben felbosszantja az ellentét. Ebben talán változhatna, mert bármennyire is szeretné, nem körülötte forog a világ.

Gonoszsági fok?

Szánt szándékkal soha nem lenne képes ártani senkinek. Egyszerűen szeret mindenkit, aki az útjába kerül. Nagyon meg kell bántani ahhoz, hogy valakit ne kedveljen, de cserébe ő akkor sem utálkozik, sőt sokszor a kiváltó okon is elgondolkozik. Ha betelik a pohár, ki tud csattanni, de a haragja azonnal elillan.

Pletyka faktor?

Az igaz, hogy szeret sokat beszélni, a társaság középpontjában lenni és mindenről tudni egy időben, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindent ki is kotyog, ami a tudomására jut. Főleg nem akkor, ha nagy horderejű dologról van szó, amivel árthat másnak.

Hiszti faktor?

Nem hisztisek, ez az igazság. Nagyon lazán állnak a dolgokhoz és ha valami nem jön össze elsőre, akkor nekilendülnek még egyszer. Apróságokon nem akarják felhúzni magukat, inkább az igazán lényeges dolgokkal törődnek. Ha megbántódnak, azt sem szeretik világgá kürtölni, inkább magukban intézik el és várják a kiváltó fél jelentkezését.

Milyen hatással van rá a téli időszak?

Fázik, nagyon is, de ettől függetlenül a pozitív oldalát látja az egésznek. Lehet csodálni a hóesést, menni korcsolyázni, forralt bort szürcsölni a vásárokban és hóangyalt építeni. Tökéletes!

Ismerkedés, flörtölés

Egyáltalán nem esik nehezére. Mivel mindenkivel képes szinte azonnal megtalálni a hangot, ezért meg is szerzi azt, akit kiszemel magának. A pozitivitása körberagyogja és vonzza magához a hódolókat.

Rossz tulajdonságok?

Talán az a legzavaróbb, hogy állandóan szélsőségeket él meg. Az egyik pillanatban nagyon akar valamit, majd a másikban már jó anélkül is. Egyszer ódákat zeng valakiről, máskor a háta  közepére kívánja és azt sem bánja, ha nem is látják egymást többé. Egyik percben majd kicsattan a boldogságtól, a másikban eszébe jut valami, ami miatt szomorkodhat, persze ez is hamar elmúlik. Mondhatjuk úgy, hogy folyamatosan hullámzik.

Legjobb tulajdonságok

Pezseg benne az élet, nem bír megülni a fenekén. Mindig mennie kell valahová, mindig csinálnia kell valamit, különben úgy érzi, hogy lemarad valamiről. Nagyon sok dolog érdekli, és azt sem tudja, hogy merre kapkodja a fejét ámulatában. Sok mindenbe belekezd, és amit egyszer megtanul, azt szinte soha nem felejti el.

tudasfaja.com

Hirdetés