Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 10 ok, amiért a Bika csillagjegyű ember a legjobb partner az életedben!

10 ok, amiért a Bika csillagjegyű ember a legjobb partner az életedben!

Bár minden csillagjegy más-más személyiség, mind közül azonban mégis kiemelkedik a Bika, ő ugyanis az egyetlen olyan jegy, aki a legjobb partner jelenti az élet során.

Lássunk 10 meggyőző érvet erre!

1. Csendes természet

Ők tipikusan azok a személyek, akik nem fognak veszekedni veled mindenféle apróság és jelentéktelen dolog miatt. Meg tudják őrizni a nyugodt hozzáállásukat, bármilyen körülmények között. Nem hisztériáznak semmiért. Egy bika jegyében született személy mellett mindig jól fogjuk érezni magunkat, mert megbízhatóságot és nyugalmat sugároznak.

2. Hűség mintaképe

Ha egy tartós és hosszútávú kapcsolatra vágysz, a Bikákat keresd, velük ugyanis egy életen át hosszú ás boldog lehetsz. Számukra a hűség egy kapcsolat alappillére. Csak akkor vágnak bele egy kapcsolatba, ha nagyon biztosak abban, hogy ez a kapcsolat tartós lesz. Csak olyan partnereket választanak, akikkel hosszútávra terveznek. Mindig hűségesek, sohasem bocsátkoznak kalandokba.

3. Odaadóak

Egy bika jegyében született partner mellett sohasem lehet unatkozni, mert aktívak és mindig készek arra, hogy kipróbáljanak valami újat. Általában a bikák szentimentálisak, szeretnek szórakozni, a szerelmi élet számukra a beteljesedést jelenti.

4. Kitartó és határozott

A Bika ha valamiért harcol, akkor annak elérésében senki és semmi nem tudja megállítani őt. Életében mindig talál valamit, ami folyamatosan motiválja és ösztönzi őt. A bikák makacsan hajtanak a céljuk felé, még akkor is, ha mindenki azt mondja, hogy úgysem sikerül. Ilyen helyzetekben jön elő a makacsságuk. Egyes esetekben a bika makacssága zavaró, mert, ha valaki azt mondja neki, hogy ne csinálja ő akkor is kitart a terve mellett, ha úgy gondolja, hogy sikerülhet, és néha neki van igaza, mert így kapja meg amit akar.

5. Család védelmezője

A bikák a köztudatban erős és csendes emberként vannak elkönyvelve nemhiába mert, ha egy nehéz helyzetbe kerülnek, akkor sem félnek megtenni a szükséges lépéseket. Ha valaki megsérti azt a személyt, aki a bika számára fontos, akkor ő előbb az áldozattal foglalkozik, majd megbünteti a rosszakarót. A bika mindig kimondja amit gondol, általában tapintatosan.
Ahelyett, hogy azt mondaná, hogy ” rosszul nézel ki ebben a ruhában” – azt fogja mondani, hogy ” nagyon szép ruhád van, de nem a legjobb választás a számodra, próbálj felvenni valami mást”.

6. Racionálisak és pragmatikusak

A bikák úgy látják a világot amilyen, nem repülnek ész nélkül a felhőkbe. A bikák reális célokat tűznek ki és el is érik azokat, értelmesek és racionálisan gondolkodnak. A bikák értékelik a stabilitást és mindent meg is tesznek ennek érdekében.

7. Értékelik az élet szépségét

Ő az a csillagjegy, aki bárhol, bármilyen körülmények között is képes meglátni mindenben a jót és a szépet. A bikák ugyanúgy tudnak örülni egy csodálatos vízesés láttán, mint egy rafinált konyha láttán. Ők értékelik a világ szépségeit és mindennek tudnak örülni. A bikáknak nem az az elvük, hogy egyre több pénzt költsenek, értékelik a szép gesztusokat, amiket másoktól kapnak, de ugyanolyan jól érzik magukat akkor is ha karba tett kézzel ülnek a TV előtt és filmet néznek.

8. Jószívűek és kreatívak

A Bikák mindig valamilyen más, külső dologban tudják kifejezni érzéseiket, fontos számukra, hogy mindig legyen egy múzsájuk. Azok a bikák is tudnak romantikus meglepetéseket vagy egy általuk készített tárggyal meglepetést okozni, akik nincsenek megáldva művészi hajlamokkal.

9. Érzékenység

A bikák sohasem tárják fel az érzelmeiket nyilvánosan, csak annak mondják el, mit éreznek, akit szeretnek. A bikák hűségesek, segítenek és bátorítanak a nehéz helyzetekben. Ők sokkal jobban megértik mint más jegy szülöttei, ha valami probléma adódik.

10. Megbízhatóság

A bikák tudják mit jelentenek a szavak és a tettek, ők mindig segítőkészek, ha szükség van rájuk. A bikáknak nincs túl sok barátjuk, mert ők tudják, hogy ott ahol sokan vannak, nem alakulnak ki valódi kapcsolatok. A családjuk a legfontosabb a számukra, étkük akármit megtesznek.

loading...