Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 10 nappal az abortusz után meglepő dolgot vettek észre az orvosok a...

10 nappal az abortusz után meglepő dolgot vettek észre az orvosok a 31 éves nő hasában!

Hirdetés

Michelle és Ross Hui egy boldog házaspár, akik Írországban, Newbridgeben élnek. Két gyereket neveltek és már a harmadik gyerek érkezését várták, hiszen Michelle újra teherbe esett. A terhesség hatodik hetében, miközben munkáját végezte, hirtelen óriási fájdalmat kezdett érezni.

 

Hirdetés

Amikor férje bement a fürdőszobába megdöbbent, mer a WC kagyló a vértől vöröslött, aztán meglátta, hogy felesége nadrágja is nagyon véres.

Azonnal fogták magukat és kórházba rohantak, ahol az orvosok pontosan azt állapították meg, amitől mindketten féltek: a vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a fiatal nő elvesztette kisbabáját. Michelle és Ross összetörtek a hír hallatán. El kellett fogadniuk azt a tényt, hogy meg kell elégedniük két gyermekkel.

Az abortusz után az orvosok két tablettát adtak Michellenek, hogy megelőzzék a méhűri fertőzést. A kétgyermekes édesanya teljes mértékben bízott az orvosok szakértelmében és lenyelte mindkét tablettát. Egy éjszakát még a kórházban töltött, aztán hazaengedték. Otthon barátai fogadták, akiket ugyanúgy megdöbbentette a hír, és hogy bánatukat enyhítsék, leültek és megittak egy üveg bort. Michellenek egy terhességi tesztet kellett elvégeznie, hogy teljes mértékben meggyőződjenek arról, hogy nincsen semmilyen maradványa a terhességnek. 10 nappal később elment egy utolsó vizsgálatra, ahol elképzelhetetlen dolog történt!

Tíz nappal az abortusz után Michelle elment az utolsó vizsgálatra, ahol az orvosok meghallották a kisbaba szívverését a nő hasában. Michelle az abortusz ellenére és a gyógyszeres kezelés ellenére még mindig terhes volt. Kiderült, hogy eredetileg ikreket hordott a szíve alatt, azonban a második baba túlélte az elvetélést, és ami ezután történt, az az orvosok sem tudták megmagyarázni!


“Az orvos amikor meghallotta a kisbaba szívverését, kirohant a teremből és behívott egy idősebb, tapasztaltabb orvost, de ő sem tudta elhinni amit látott. Ez volt életem egyik legcsodálatosabb érzése!” – mesélte Michelle. Megan kisbabája végül megszületett és teljesen egészséges. El lehet képzelni, hogy mennyire örültek neki a szülők és az orvosok egyaránt.

Az orvosok sem értik, hogyan maradhatott életben a második kisbaba. A kisbaba már 18 hónapos és makk egészséges. A szülők és a testvérei is nagyon büszkék rá, azonban még mindig nem világos számukra, hogy az orvosok miért nem vették észre korábban. Az orvosok azzal próbálják megmagyarázni az esetet, hogy a második kisbaba a vér és a vetélés egyéb maradványai miatt nem volt látható az ultrahangos felvételen.

Az egész család fájó szívvel gondol az elvesztett ikertestvérre, de örülnek, hogy Megan az abortusz után csodával határos módon megszületett.


Ha téged is lenyűgözött, és úgy gondolod, hogy Megane egy igazi harcos, akkor oszd meg barátaiddal is ezt a történetet!

Forrás:buzzblog.eu

Hirdetés