Kezdőlap EZOTÉRIA 10 figyelmeztető jel, hogy ideje változtatnod az életeden

10 figyelmeztető jel, hogy ideje változtatnod az életeden

Hirdetés

Az életben számtalan esemény történik velünk, amelyek segítségével konklúziókat vonhatunk le és dönthetünk, hogy melyik irányba haladjunk tovább. A kérdés csupán az, figyelünk-e ezekre az eseményekre, ezekre a jelekre. Sajnos könnyen hozzájuk lehet szokni és együtt lehet velük élni, ha a hanyagság, nemtörődömség kényelmébe burkolózunk.

Az első fontos lépés az, hogy felismerjük érzéseinket életünk aspektusaival kapcsolatban. Hogy figyeljünk rájuk és megértsük, mit akarnak üzenni nekünk. Ha idegesek, elégedetlenek, kiábrándultak vagyunk, netán szorongunk, az intelligens szervezetünk intelme, hogy ideje váltani.

Hirdetés

Melyek azok a jelek, amelyeket nem szabad tovább ignorálni?

Legszívesebben nem bennél be a munkahelyedre…soha

A napjaink legnagyobb részét a munkahelyünkön töltjük el. Ha reggel felébredsz, vagy közeledik a hétvége vége, lehangolttá válsz és érzed, hogy valami nincs rendjén. Ismerd fel, hogy mi nem működik és készíts egy tervet.

A múltban élsz, vagy a jövőről álmodozol

Az élet akkor a legteljesebb, ha a jelenre fókuszálunk, mert a múltba révedés és a jövőbe vágyás csupán menekülés az adott pillanattól, lényegében az életünktől. Teljesen rendjén van álmodozni egy jobb életről, hiszen az motivál, a probléma akkor merül fel, ha mást sem teszel, csak az álmaidban élsz.

Az emberek egyfolytában azt mondják neked, hogy lazíts

Ugyanaz az üzenet érkezik a barátoktól, munkatársaktól, családtagoktól, rokonoktól és ismerősöktől is. Talán ideje volna kideríteni, hogy mi lapul a háttérben. Ha sokszor hallod azt, hogy “Lazítanod kellene!”, akkor ott valami nincs rendben.

Féltékeny vagy mások sikerére

A féltékenység a saját életünkkel való elégedetlenséget jelenti és semmi köze nincs mások eredményeihez. Nehéz együtt örülni másokkal és sikereiket ünnepelni, ha úgy érzed, hogy saját életed börtönében ücsörögsz. Légy őszinte magaddal, mi az érzésed alapja?

Fáradtan ébredsz

Ha reggel már fáradtan ébredsz, akkor az egy erős jel, hogy valami nem a terveid szerint halad. Nagyon nehéz úgy pihentetően aludni, hogy aggódsz valami miatt. Valamivel küzdesz az életedben és ez teljesen kimerít lelkileg.

Zaklatott, bosszús vagy

Ha sosincs egy nyugodt, békés pillanatod, amikor azt érzed, hogy minden rendben van körülötted, ha bárki, bármely pillanatban képes felhúzni és általánosságban eleged van mindenből, akkor nem újdonság, ha azt mondjuk, változtatnod kell. Azt viszont neked kell kiderítened, hogy miben és hogyan.

Pletykálkodsz

A pletykálkodás nem más, mint elterelni a figyelmet magunkról és valaki mást állítani a középpontba, akit lehet elemezni. Ha azon kapod magad, hogy pletykálkodsz, akkor kérdezd meg magadtól, hogy mitől akarsz ilyen módon menekülni.

Minden zavar

Bárhol légy és bármit is csinálj, valahogy mindig találsz egy olyan dolgot a környezetedben, ami zavar, amivel nem vagy elégedett. Ez azt jelenti, hogy a szemed hajlamos a hiányokra, a negatívumokra koncentrálni ahelyett, hogy észrevennéd, mi mindenért lehetsz hálás az életedben.

Egyfolytában szorongsz

Folyamatosan azon gondolkozol, hogy valami rossz fog történni, hogy egy napon valami rossz fog bekövetkezni, hogy ez vagy az nem fog sikerülni. Képtelenség így boldogan leélni egy életet. Mindig csak az adott nap adott órájára koncentrálj, és abból hozd ki a lehető legjobbat.

Ezt mondogatod magadnak: Ennél többről/jobbról kellene szóljon az élet!

Légy nyitott a lehetőségekre, állítsd magad kihívások elé. Éld a szenvedélyedet, kövesd azt, amit szeretsz, ami izgalommal tölt el. Csak meg kell mozdulnod a megfelelő irányba, hiszen a sült galamb senkinek nem fog a szájába repülni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés