Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK 10 helyzet, amiben a popsitörlő igazi életmentő lehet

10 helyzet, amiben a popsitörlő igazi életmentő lehet

A babás anyukák nagy örömére már egy jó ideje jelen van a boltok polcain a popsitörlő kendő, amely egyszerűbbé teszi a mindennapokat a kicsi körül. Természetesen idő közben kiderült, hogy mennyi minden egyébre is fel lehet használni a rendeltetésén kívül.

Igazi életmentő lehet egyes helyzetekben és nem csak a kisgyerekes anyukáknak. Lássunk 10 példát arra, mikor jó, ha kéznél van ez a multifunkcionális csodakendő.

Konnektor védő

Ha olyan popsitörlőt használsz, amin műanyag nyitófedél van, akkor azt leszerelve egy konnektor fölé is rögzítheted, így a gyerek nem fog belenyúlkálni, neked pedig nem kell külön költened ezért a funkcióért.

Kócos haj ellen

Ha éppen kifogyott a hajhabod, vagy úton vagy és amúgy sincs nálad, viszont a hajad teljesen összekócolódott, akkor nyugodtan fogj egy ilyen kendőt és zabolázd meg az elszabadult szálakat.

Kényelmes tárolók

Ha nem szereted halmozni a műanyag hulladékot és szívesen hasznosítasz újra, akkor a popsitörlős dobozokat is érdemes új életre kelteni, mint kacatos tároló, amibe minden apróság belekerülhet. Akár típusa szerint is, mint például kréták, ceruzák, matricák, hajgumik, stb.

Rögzítsd feltörlőhöz

Köszönhetően a nedvességtartalmának, bármilyen felületet portalanítani lehet vele és az egyszerűbb foltokat is szépen eltünteti.

Kukucska tábla

Egy ilyen csináld magad foglalkoztató tábla szépen leköti a kicsit és segít fejleszteni a finommotoros képességeit is azáltal, hogy megtanulja kinyitni az egyes ablakokat, majd megismeri, mi van mögöttük.

Fa felületek tisztítása

Az ilyen felületek könnyen sérülnek. Vegyük például azt, hogy véletlenül hajlakkot fújunk rá. Egy popsitörlő azonnal a segítségünkre lehet.

Cipő takarítás

Mivel a baba bőrének is ápolást jelent, ezért egy bőr cipőt is bátran lehet vele takarítani és cipőkrémre sem lesz szükség. Ha van egy lakkcipőd és fekete foltok éktelenkednek rajta, töröld le ilyen kendővel.

Boríték zárás

Ha van egy csomó leveled, amit fel szeretnél adni, tegyük fel, meghívókat küldesz ki, jó, ha kéznél van a popsikendő. Csak húzd végig rajta és zárhatod is. Nem fogsz benne elfáradni, az biztos.

Smink eltávolítás ruháról

Mielőtt még ideje lenne megszáradni és bevenni magát a ruha anyagába, azonnal töröld le egy popsikendővel.

Edzőteremben

Ha szeretnéd az eszközöket az előző személy után letisztítani, akkor nyugodtan használj popsitörlő kendőket. Így biztos lehetsz benne, hogy kevesebb bacival lesz dolgod, főleg, ha antibakteriálisat használsz.

Billentyűzet takarítás

Nagyon könnyen koszolódik, hiszen napi rendszerességgel használod, amellett a por is megreked rajta. Egy popsitörlő kendővel igazán alapos munkát tudsz végezni. Kikapcsolt állapotban töröld át. Percek alatt kész leszel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...