Kezdőlap EGÉSZSÉG 10 egyszerű popsiformáló gyakorlat lustáknak. Az eredmény feszes, kerek, narancsbőrmentes popsi pár...

10 egyszerű popsiformáló gyakorlat lustáknak. Az eredmény feszes, kerek, narancsbőrmentes popsi pár nap alatt!

Female ass before and after plastic surgery. Concept of an increase in the buttocks. Vector illustration isolated on white, side view profile.

Mindannyian szeretnénk formás popsikat, főleg, hogy itt a bikiniszezon. Ha rövid idő alatt akarsz látványos eredményt elérni, akkor a következő gyakorlatokat ajánljuk neked, hogy magabiztosabban tudj a fürdőruhádba bújni.

 

Ha már neked is eleged van az egyhangú guggolásból, akkor próbáld ki a következőket a hatás elérése érdekében. Az ismétléseket mindig igazítsd az erőnlétedhez, de lehetőleg érd el a 15-20-at.

 

#1 Lábegyenesítés

Feküdj fel egy ágyra úgy, hogy a medencéd az ágy szélére essen. Hajlítsd be a lábad térdnél derékszögben és tartsd így magad. Nyújtsd ki a lábad, majd hajlítsd be újra úgy, hogy a sarkad érje a fenekedet.

#2 Híd
Szintén az ágynál vagyunk. Ülj le az ágy mellé háttal. A karjaidat nyújtsd ki az ágy szélére, térdeid legyenek felhúzva. Ebből a helyzetből emeld ki a csípődet úgy, hogy a felső tested és a combod egy vonalban legyen egyenesen. Tartsd itt magad 5 másodpercig majd térj vissza kezdő pozícióba, de ne ülj le a padlóra.

#3 Oldalsó lábemelés

Ereszkedj le térdelő pózba, a tenyered is legyen a talajon vállszélességben. Emeld fel az egyik oldali lábadat kinyújtva oldalra, majd húzd vissza kezdő pozícióba és végezd el az ellenkező oldalival is.

#4 Szamár rúgás

A kiindulási helyzet ugyanaz, mint az előző gyakorlatnál, de itt alkaron kell támaszkodni és hátrafelé kell rúgó mozdulatokat végezni. Figyelj oda, hogy a derekad végig egyenes maradjon közben.

#5 Z pozíció

Ennek a gyakorlatnak pozitív hatása van minden izomra és a csípőízületre is. A kiindulási helyzet a következő: Ülj törökülésbe, majd az egyik lábadat behajlítva csúsztasd hátra, magad mögé a földön. A kezeid a mellkasod előtt legyenek összekulcsolva. Ebben a helyzetben végezz oldalra dőléseket az elülső lábad irányába. Cseréld meg a lábaidat és végezd el a másik oldalra is.

#6 Oldalsó rúgások

Állj meg egyenesen, majd helyezd egyik lábadra a testsúlyodat, a másikat emeld fel behajlítva csípő magasságban magad elé, ezután rúgj ki vele oldalra, miközben teljesen kiegyenesíted. A kezeiddel segítsd az egyensúlyozást és végezd el az ellenkező oldalra is.

#7 Harcos egyensúly

Ez a gyakorlat dolgoztatja a farizmokat, ugyanakkor a törzs izmait is igénybe veszi ahhoz, hogy képes légy megtartani az egyensúlyodat. Állj meg egyenesen, emeld a fejed fölé a karjaidat, majd lassan hozd előre, miközben az egyik lábadat hátul felfelé emeled. A karok és a lábak egy vonalban kell, hogy legyenek a törzseddel. Tartsd meg ezt a pozíciót 20-30 másodpercig. Végezd el az ellenkező oldalon is.

#8 Csípőemelés talajról

Feküdj a talajra és húzd fel a lábaidat. Emeld meg a csípődet a magasba úgy, hogy a combod párhuzamos legyen a talajjal, majd tartsd meg ezt a pózt 5 másodpercig. Térj vissza kiindulási helyzetbe, majd ismételj.

#9 Rúgások súllyal

Ez a gyakorlat súlyok nélkül is végezhető, de súlyokkal sokkal hatékonyabb. Ereszkedj le térdre, térdeid a csípőd alatt, támaszkodja a talajra tenyérrel, tenyerek a vállak alatt. Helyezz egy kis súlyzót a térdhajlatodhoz és végezz rúgásokat a mennyezet felé. Végezd el mindkét lábbal.

#10 Gyakorlat fitness labdával

Szerezz egy fitness labdát. Feküdj le hason a talajra. Vedd a lábaid közé a labdát. Nyújtsd ki a karjaidat magad elé. Feszítsd meg a hasizmodat, emeld meg a felsőtestedet és a lábaidat is. Szorítsd a labdát erősen. Tartsd a pozíciót 10 másodpercig, majd térj vissza kiinduló helyzetbe. Ismételj.

tudasfaja.com

loading...