Kezdőlap EZOTÉRIA 10 egyértelmű jel, hogy idős lélek vagy

10 egyértelmű jel, hogy idős lélek vagy

Egy idős lélek az életét magas szinten éli meg belsőleg is. A saját útját járja, és nem akar a tömeggel menetelni. Idős szívében és gondolkodásában is. Sokkal érettebb a világlátása, mint a környezetében élőknek és ez az életkorától független.

Tapasztaltál már ilyet mással vagy magaddal kapcsolatban? Ebben a cikkben sorra vesszük azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy idős lélek lakozik benned.

1 – Mindig is érettebb voltál a korodnál

Gyerekként hallottál olyat a felnőttektől, hogy sokkal érettebb vagy a korodnál? Szívesebben ültél a felnőttek asztalához, mint a gyerekekhez? Nem arról van szó, hogy nem szerettél játszani, csak számodra sokkal érdekesebb volt az, amiről a felnőttek beszélnek.

2 – Jellemző rád az egyedüllét iránti vágy

Az idős lelkeket alapvetően nem érdekli, hogy mások mit csinálnak. Nem barátkoznak egyszerűen és nem erősségük a kapcsolataik ápolása. Sokat vannak egyedül, de ezzel semmi gondjuk nem akad.

3 – Rendkívül fontos számodra az őszinteség, a bölcsesség és a tudás

Az idős lelkek szívesebben közelítik meg az életet az intellektualitás oldaláról. Nem idegen tőlük a filozofikus gondolkodás és az élet értelmének kutatása. Ezeket sokkal fontosabbnak tartják, mint a legújabb divatot.

4 – A spiritualitás vonzásában

Folyamatosan a szeretetre és a békére fókuszálnak. Ezek elérése a legértékesebb dolog az életükben.

5 – Nem félsz a haláltól

Az idős lelkek nem csupán tisztában vannak vele, hogy egyszer meghalnak, de el is fogadják a múlandóságot. Nem félnek tőle, sőt inspirálódnak belőle, hogy minél többet kihozzanak evilági életükből.

6 – Szívesen töltöd az idődet önelemzéssel, elmélkedéssel

Ha azt veszed észre, hogy folyamatosan mély értelmű dolgokon elmélkedsz, amelyek a körülötted történő események és önmagad megértését szolgálják, akkor nem kizárt, hogy idős lélek vagy.

7 – Látod a nagyobb képet

Nem veszel el a felszínes dolgokban. Az életet madártávlatból szemléled, próbálod felfedezni benne az ok-okozati összefüggéseket. Nem egy részletet kiragadva alkotsz véleményt, hanem minden oldalról megvizsgálod a történéseket.

8 – Nem vagy anyagias

Az anyagi dolgok untatják az idős lelkeket. A hírnév, a gazdagság, a menő autók, ruhák, csecsebecsék egyáltalán nem érdeklik őket.

9 – Zárkózott vagy nehezen alkalmazkodó gyerek voltál

Lehet, hogy zárkózottnak vagy lázadónak tituláltak, mivel nem passzoltál az általánosan elfogadott képbe, nem olyan voltál, mint a legtöbb gyerek. Korodat meghaladó volt az intelligenciád.

10 – Egyszerűen “idősnek” érzed magad

Az idős lelkek gyakran tapasztalnak elkülönült nyugalmat, magas fokú türelmet és elővigyázatosságot. Egyszerűen idősnek érzik magukat belül.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...