Kezdőlap AKTUÁLIS 10 áprilisi tréfa, amivel bárkit megtréfálhatsz és tuti siker lesz a vége!

10 áprilisi tréfa, amivel bárkit megtréfálhatsz és tuti siker lesz a vége!

Hirdetés

Nem kell hosszan tervezgetni, csak add át magad az április elsejei hangulat varázsának és dobd fel saját hangulatodat néhány könnyen megvalósítható kis tréfával 🙂 Mint már írtam, az irodai környezet a szórakozási lehetőségek tárháza.

Na lássuk:

1. Kreatívan cserélj ki néhány hozzávalót mások kajájában, például a szendvicsből vedd ki a húst és tegyél bele helyette macskakaját, esetleg egy tábla csokit.

Hirdetés

2. Válassz egy kollegát, és akárhányszor kimegy valamiért a szobából, rendezd át az asztalát. Nem kell nagyban gondolkodni, épp csak annyira mozdíts el mindent, hogy legyen min töprengenie. Vagy…

3. …esetleg pillanatragasztóval rögzíts mindent az asztalhoz. Tollak, bögre, határidőnapló – csak olyat, amit megpróbál majd felvenni a következő öt percben, amíg nézed és röhöghetsz.

4. Ha van régi típusú asztali telefon valahol az irodában, egy cellux darabkával rögzítsd a kagyló alatti gombot. Mikor a célszemély felveszi, természetesen tovább fog csörögni.

5. Ha optikai egeret használ a kiszemelt alany (ami szinte biztos) egy post-it cédulával vagy átlátszatlan ragasztóval szépen borítsd be az érzékelőt az alján. Ez elsőre észrevehetetlen, de jó lesz nézni, ahogy pár másodpercig tanácstalanul huzigálja az egeret.

6. Állítsd át az alany böngészőjének alapértelmezett weboldalát valami meglepőre. Nem kell pornó oldalnak lennie, elég, ha a böngésző megnyitásakor a hüvelygomba általános tüneteiről vagy a gyakori beöntés áldásos hatásairól szóló lap ugrik fel.

7. Ha olyan tollakat használ, aminek van kupakja, pillanatragasztóval rögzítsd mindet a tollakhoz. Ez működik egyéb nyitható dolgokkal is, a lehetőségek határtalanok.

8. Ha ceruzát használ, átlátszó körömlakkal fesd be a hegyét.

9. Állítsd át a képernyővédőt valamilyen szabadon beállítható szövegre. A “Hülye vagy Pista” és “A számítógép jelenleg nem üzemel” mellett rengeteg mindent ki lehet találni, személyre szabottan.

10. Állítsd át az egér sebességét a leglassabb fokozatra. Bónuszként állítsd bal kezesre is (vagy fordítva, ha eddig bal kezes volt). Ha a célszemély nem ért a számítógépekhez, érdekes monológra/jelenetre számíthatunk.

Forrás

Hirdetés